kiloklubi

Kirpeää keskiviikkoa.

Oikeasti mun tekis mieli kirjoittaa sitä, millaista elämä on (tilapäisenä) YH:na uhmaikäisen lapsen kanssa. Siitä, kun pienellä ei ole mikään hyvin ja kaikki kiukuttaa. Kuulostaako tutulta?? Mutta, koska haluan pitää blogin sisällön kevyenä ja iloisena, säästän marmattamisen jonnekkin muualle. Eli ei marmatusta enempää.

Sen sijaan aion kertoa teille kiloklubista, mun apuvälineestä kilotaistelussa. Tästä aiheesta on tullut jonkin verran kyselyitä, ja nyt ajattelinkin vähän paljastaa mistä on kyse.

Kiloklubi palvelu löytyy täältä. Se on täysin maksuton palvelu, eikä sido mihinkään. Homma menee suurinpiirtein näin:
1. rekisteröidytään palveluun
2. laitetaan alkutiedot kohdilleen (kuinka paljon liikut = mikä on aktiivisuustasosi, paino, pituus jne.)

perustiedot


3. Sitten vaan täyttelemään ruokia ja liikuntajuttuja niille varattuihin kohtiin.

liikuntapäiväkirja


4. Mun viikon kohokohta on merkata aina kulloinenkin paino = edistyminen. Omaa edistymistään voi seurata grafiikasta (kts. kuva alla). Palvelu näyttää paljonko maaliin on matkaa.

edistymistä kuvaava grafiikka


5. joka päivä pystyt myös seuraamaan, kuinka terveellisesti syöt. Laskuri laskee automaattisesti syötkö riittävästi kasviksia, kuitua jne.
Kiloklubin avulla on tosi helppoa pudottaa painoa. Pelkkä ruokapäiväkirjan pitäminen auttaa hillitsemään pahimmat makeanhimot. Ja se auttaa myös syömään terveellisesti. Ennen meidän häitä pudotin kiloklubin avulla yli 13 kiloa. Ja raskaudenkin jälkeen aika huimasti. Perjantaina nähdään mikä on tän viikon saldo. Tänään vaaka näytti ainakin kivoja lukemia (se oli aikaa ennen munkkia...)

Jos on jotain kyssäreitä aiheeseen liittyen, niin laittakaa niitä tonne kommenttilootaan. Yritän vastata parhaani mukaan..

post signature

PS. nahkatakki on matkalla.. Saas nähdä kuinka naisen käy.

Kommentit

  1. Kuullostaa varsin tutulta toi uhmaikäsen käytös. Välillä kyllä kiristää hermoa niin että... Tsemppiä sinne tilapäis yh:oiluun!
    Kiva laitoit juttua tosta kiloklubista.
    En oo tollasesta kuullukkaan. Täytyy varmaan käydä kurkkaamassa:)

    VastaaPoista
  2. kiitos S!!! Ja kiva jos kiloklubi-postuaksesta oli hyötyä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti