lauantai-ilta

Lauantai-illan huumaa. Ja ilmassa on rakkauden tuntua <3 Mä mietin kyllä kaks kertaa, kirjoitanko tästä, mutta antaa nyt vaan mennä... Nimittäin Tuksu meni naimisiin. Oikeasti. Oon mielenkiinnolla seurannu kyseisen naisen toilailuja. Jotenkin säälittävää. Miten joku voi oikeasti olla noin sekaisin???? Typsy luulee itsestään hiukan liikoja. Glamour ja miami siellä ja täällä... Vähän liikaa ripsaria ja meikki, tuhat kiloa itseruskettavaa. Liikaa kaikkea. Hmph. Meitä on monenlaisia. Harmi että joiltain puuttuu todellisuudentaju. Samalla aika viihdyttävää, mutta samalla mun käy sääliks sitä. 

kuva: mtv3.fi


Mä vietän lauantaita yksin. Pojat lähti mestoille. Mä saan nauttia kokonaisen illan yksin olosta. Illan suunnitelma on tämä: Lautasellinen ihanaa brie-juustosalaattia ja kylmä siideri. Sitten sauna lämpiämään. Ehkä hyvä leffa ja ajoissa nukkumaan. Täydellistä.
Ihanaa viikonloppua ystäväiset.

post signature

Kommentit

  1. Hihii, Tuksu on kyllä aika loistoviihdettä(jos vaan pystyy myötähäpeältä seuraamaan). Niin tajuton ja pimee tapaus etten ole toiseen samanmoiseen törmännyt. Taitaa olla oikeesti aika tyhmä. Tai sitten todella fiksu ja vetää jotain roolia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti