näpertelyä

Koukku, sakset ja pihdit ovat olleet tänä iltana kovassa käytössä. Kuka arvaa mistä on kyse??

Postimies toi eilen kaivatun kirjeen Kiinasta. Uudet hiuksethan ne sieltä tulivat. Ja ihme kyllä, värikin mätsäsi ihan täysin. Jo toinen täysosuma peräjälkeen. Loistavaa. Tämä ilta onkin kulunut näperrellessä. Askartelin hiuksiin vähän lisää paksuutta. Nyt hiukset on tosi kivat. Jäipä hiuksia reserviin huoltokierrosta varten.

työvälineet

Mä oon kuulkaas ihan koukussa näihin pidennyksiin. On nää vaan niin helpot. Aamulla lähdöt on supernopeita kun ei tarvii ku kietasta hiukset ponnarille tai nutturalle. Ja ilmettä pystyy vaihtamaan tosi helposti. Pannan kanssa sporttisempaa tai suttunutturalla juhlavampaa. Hyvästi pieni nysä ponnari. Mun vinkki helppoon onneen :D
tänään ei onnistunut edestä päin otetut kuvat ei sitten millään. Näihin on tyytyminen.


Muutama vakkarilukija on kysellyt siitä mun käyttämästä laihdutusnettisaitista. Teen siitä postauksen, jahka ehdin istua rauhassa koneen ääreen. Luultavimmin siis ensi viikolla, kun yh-arki taas alkaa.

Huomenna aion suunnata jääkiekkomatsiin (pääsen samalla käyttämään h&m:n alekupongit). Katumusharjoitukset jatkuvat myös. Samoin reenaaminen. On muuten paikat kipeet eilisen stepin jäljiltä. Huah.

Nyt iltatoimille ja nukkumatin metsästykseen.


post signature

Kommentit