what a day for smart shopping

Hei ihanaiset!

Vitsit mikä päivä. Aivan mahtava keli. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Jos ulkona ei olis niin sairaan kylmä, menisin ehdottomasti ulkoilemaan. Ja jos poskiontelot ei olis taas kipeet. Niinpä, taas.

Eilinen shoppailu oli tuloksekasta. Mulla oli pari hennesin 5 euron alekuponkia, joten pakkohan ne oli käyttää. Kuvan vaatteet maksoivat yhteensä hurjat 13 euroa. Hui ;) Nyt on seilorilookkia päivitetty vaatekaappiin. Ja pientä päivitystä mun vaatekaappi tosiaan kaipaakin. Tsekkailin nimittäin näin jälkikäteen tän päivän asukuvaa. Ja kerron teille näin luottamuksellisesti, että kuvan neule joutaa roskikseen. Tai ainakin kirppikselle.. On nimittäin vähän liian lyhyt neule mun makuun... Uusi neule tuli siis tarpeeseen.

outo valoilmiö haittaa kuvien ottamista :Dkesää odotellessa...
Seuraavaksi ostoslistalla on se konjakin värinen laukku. Eilisellä shoppailureissulla en löytänyt yhtään sopivaa ehdokasta. Täytynee siis mennä merta edemmäs kalaan. Onko jollain kokemusta Mangon nettikaupasta????? Ja hei, en ole laihtunut tavoitepainooni, enkä ole raskaana. Taidan ostaa laukun ehkä ihan muuten vaan :D


Pirteää torstaita. Se olis partio-ilta tänään.

post signature

Kommentit