2nd hand on täällä taas

heippa,

Ja ihanan aurinkoista lauantaita!! Mites teidän lauantai on sujunut??

Edellisen postauksen turhautunut olo on vaihtunut kuplivaan jännitykseen... Innolla odotan mitä kaikkea lähitulevaisuus pitää sisällään... Näistä jutuista ei (toistaiseksi) sen enempää täällä blogissa. Iloisista jutuista on kuitenkin kyse. joten nou hätä. Mulla on tällä hetkellä olo kuin pikkulapsella, joka ei malta odottaa että lähdetään matkalle... Hrr.. Nyt täytyy keskittää ajatukset tähän arkeen, ni kyllä se aika siitä lentää.

Eilen oli punnituspäivä. Viikon saldo oli -500g, jos vaa´an lukemaa on yhtään uskominen... Kävi nimittäin niin, että kahdella ekalla punnituskerralla saldo oli tuon -500 mutta kun kolmannen kerran menin vaa´alle oli paino noussut 300g.. Siis parissa minuutisssa. Täh??? älkääkä nyt kysykö että miks siellä puntarilla täytyy noin monta kertaa käydä. Tiedän. Ei mitään järkeä. Mutta uskokaamme ekoja lukemia.... Eilen illalla tosin käytiibn Amarillossa.. Lisäksi mies toi tuliaisia Pandan tehtaanmyymälästä.. Meni sitten päivä herkuttelun puolelle.. Otan taas itteäni niskasta kiinni jossain vaiheess ;)

Jotta meno ei mee pelkästään painosta jauhamiseksi, puhutaan välillä kierrätyksestä. Tein nimittäin ihanan löydön ystäväni vaatekaapista (en siis fyysisesti, mutta noin niinku mielikuvallisesti). Se konjakinruskea nahkavyö löytyi ystäväni vaatekaapista edukkaaseen hintaan. Ihana. Ja sopii niin mun tyyliin. Vyö on vähän eri sävyä kuin takki ja laukku.. Mutta eipäkai kaiken tarviikkaan olla ihan samaa sävyä.

paita esprit, vyö 2nd hand, housut leecoopper 
Lauantain toimintasuunnitelmaan kuuluu pinaattilettujen tekeminen, pullataikinan leipominen ( laskiaspullia on pakko saada huomenna), sauna ja leffa miehen viekussa. Ihana, ihana lauantai edessä ja takana.


Ihanaa lauantaita sulle!!!! Nautihan auringosta!!

post signature

Ps. ajattelin tässä jossainvaiheessa tehdä postauksen parhaista 2nd hand-löydöistä. kiinnostaistko teitä lukea siitä???

Kommentit