se tippuu, sittenkin

Hei kuulkaas, se on perjantai. Jei. Niin kivaa. Pitkä ja väsyttävä (yh)viikko on vihdoin pulkassa. Jumpat on vedetty tältä päivältä. Nyt voi keskittyä vain olemiseen ja nauttimiseen. Ja mikä parasta, sain miehenkin vihdoin kotiin. Aika ihanaa sanon mä. Illan suunnitelmissa on viiniä, jotain hyvää ja joku leffa.

Tänään oli punnituspäivä (viikko 12). JA arvatkaa mikä oli tulos??? No miinusta. Vihdoinkin!!!! - 300g viime viikkoon. EI järin paljoa.. Mutta jotain kuitenkin (ottaen huomioon että viikonloppu oli kilovapaa..).. Kyllä se kuulkaas tästä. Alla olevasta kuvasta näkee muuten aika hyvin, miten paljon -4,7 kiloa vaikuttaa ulkoasuun. Ja se on muuten aika paljon.
Nyt suuntaan sinne miehen viekkuun ja nakkaan koneen kiinni. Huomenna on suunnitelmissa shoppailua. Tällä kertaa pojalle... Pienelle miehelle on tullut talven aikana kasvupyrähdys ja kaikki vk-vaatteet on uusittava.. Ostoksille siis. Ja salille. Sunnuntaina onkin sitten aika vaihtaa kuulumisia rakkaan ystävän kanssa. Ihana viikonloppu tulossa!!!


Rentouttavaa viikonloppua kaikille!!!

post signature

Kommentit