seitsemän juttua

Ihanaista naistenpäivää!!! Ootteko saaneet huomionosoituksia tai onnitteluja??? Mä oon päässyt tänään nauttimaan niin täytekakkukahveista, vaahtokarkeista kuin onnittelusoitostakin. Kivaa piristystä arkeen!!!

Sain Anskulta haasteen, jossa pitää kertoa itsestään seitsemän asiaa! Ja mä otan haasteen ilomielin vastaan.

Tässä tulee ne seitsemän juttua, vähän jotain pinnallista ja vähän jotain syvällisempääkin. Here we go.


1. Äitiys
Parasta mitä mulla on elämässäni, on äitiys. Haaveilin tosi kauan äidiksi tulosta. Kun se päivä vihdoin (monen mutkan kautta) koitti, olen ollut tosi onnellinen siitä. Rakastan mun pientä poikaani ylikaiken. Musta on ihana nähdä miten toinen oppii uutta. On ihana tunne kun pienet kädet rutistaa kaulaa, pienet huulet muiskauttaa pusun poskelle. Äitiys on myös rankinta elämässä.. ne kyselyt, uhmakohtaukset, unettomat yöt, huoli toisesta. Silti se on jotain niin uskomatonta. Ja sen tietää vasta sitten kun sen saa itse kokea. Mun hartain toive on, että saan kokea äidiksi tulon vielä kertaalleen.


matkalla äitiyteen...
2. Perhe
Rakastan meidän omaa pientä perhettä. Mä oon onnellinen, että mulla on näin ihana mies. Mies, joka jaksaa rakastaa mua huonoinakin päivinä. Mulla on myös ihanat vanhemmat, paras sisko jonka voin itselleni kuvitella ja paras veli. Miehen myötä mun perhe on laajentunut hänen vanhempiin, sisarruksiin, ja sisaruksen kumppaniin. Mahtavia ihmisiä kaikki. On ihanaa, että olen saanut heidät elämääni. Miehen vanhemmat on olleet mahtavana apuna monessa asiassa. Ja pakko mainostaa,mun anoppi on tosi mahtava tyyppi!!!

toteutunut haave


3. Ystävät 
Mulla on paljon hyviä ystäviä. Ja olen tosi onnellinen siitä!! On ihanaa, että on ihmisiä kenen kanssa saa jakaa elämänsä. Ystävien kanssa ollaan touhuttu paljon mahtavia juttuja!! Te ootte ihania <3ja sitten kepeämpiä asioita

4. urheilu
Aloitin urheilun vasta aikuisena, mutta sen koommin en ookkaan ollut sohvaperuna. Rakastan sitä tunnetta, jonka saan liikunnan jälkeen. Suosikkilajeja tällä hetkellä ovat: sähly, lenkkeily ja erilaiset ryhmäliikuntatunnit.


5. bloggailu
Tää on mulle tosi tärkeä juttu. On ihanaa, kun on joku kanava missä voi jaaritella itselleen tärkeistä asioista. Tykkään myös ihan älyttömästi käydä lukemassa toisten blogeja. On kiva päästä kurkistamaan toisten ihmisten arkeen.

6. Käsilaukut
Addiktio. RAKASTAN käsilaukkuja. Niitä ei voi koskaan olla liikaa. En muista, koska himo laukkuihin on tullut.. Mutta ei se ainakaan laantumista osoita. Tällä hetkellä haaveilen lumin laukusta.. Ja sen aion ostaa itselleni 30-vuotis lahjaksi.. Jos joku ei osta mulle sitä ennen synttäreitä (äitienpäivä on tulossa....)

7. Herkut
Rakastan herkkuja. Vesi herahtaa kielelle, kun ajattelenkin nallekarkkipussin sisältöä. Myös suklaiset kakut ja herkut maistuvat.. Suosikkikakkunikin on sieltä makeimmasta päästä, kinuskikakku. En yksinkertaisesti tule toimeen ilman herkkuja. Onneksi kohtuudella voi herkutella vaikka joka päivä..


Tässä mun seitsemän asiaa. Haastan seuraavat bloggaajat mukaan:Orastava flunssa yrittää kovasti iskeä. Tämä ilta meneekin sitten kotona levätessä, jotta huomenna jaksaa sählätä.


Nauttikaahan naistenpäivästä!!

post signature

Kommentit

 1. Ihania juttuja kerrot itsestäsi. Kuulostat hirmu mukavalta ja hyväntuuliselta!! Oon itse joskus vastannut tähän (vähän pinnallisemmalla tasolla :D) - katson, josko ottaisin uudelleen ;)

  VastaaPoista
 2. Äitiydestä kertova kohta sai kyl ihan tipan linssiin... Mulla tosiaan vauvakuumetta on joten voi nyyh vaan. :D

  VastaaPoista
 3. Rilla: voi kiitos kauniista kommentista!!! Yritän pitää blogin hyväntuulen paikkana :)

  Ansku: Kiitos. Mulla oli ittelläkin tippa linssissä kun kirjoittelin tota äitiysjuttua.. Ja hei, jos sullakin on vauvakuumetta, niin podetaan sitä sitten yhdessä <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti