aurinkoinen sunnuntai

Ihanata sunnuntaita!

Tänään on ollut kuulkaas hyvä päivä. Ei kerrassaan mitään valittamisen aihetta.

Ollaan keretty touhuamaan jo vaikka ja mitä. Seuraavaksi, kunhan pojat herää uniltaan lähdetään kevään ekalle juoksulenkille. Ihanaa. Oikein jo odotan että päästään juoksemaan meidän vakkarilenkki. Tänään olis aikomus myös järkkäillä vähän vaatekaappeja.. Kevättakit pitäis ottaa esiin, valkata myyntiin menevät ja laittaa talvitakit pois. Mulla on ihan liikaa takkeja. Tarvii todellakin tehdä vähän karsintaa. Onneksi parin viikon päästä pidetään jälleen rompetori. Toivoa sopii, että pääsisin osasta takeista eroon.. Sitten voinkin tehdä postauksen takeista.

Auton siivouksesta oli tänään muuten ihan konkreettista hyötyä. nimittäin löysin sen piilarin, joka keskiviikona hukku. Voi vitsit että kävi tuuri. Ja kylläpä on muuten hieno fiilis kun taas näkee hyvin eikä maailma heilu. Olen tos tosi ilonen siitä.

Nyt hetkeksi sohvalle tsekkaamaan boxilta Martinan ja eskon touhuja. Sitten ylös, ulos ja lenkille.

pääsin leikkimään uudella kuvankäsittelyohjelmalla.. Tosi hauskaa puuhaa...


Aurinkoista sunnuntaita

post signature

ai niin. En muuten löytänyt sitten kivaa raitapaitaa ja ne housutkaan ei sopinu mulle.. Että ei mitään shoppailupostauksia tulossa :) Tietääkö joku, mistä sais kivoja, kohtuuhintaisia raitapaitoja?? Sellaisia "semi pitkiä"???

Kommentit

  1. Lenkkeilyä kuului meidänkin päivään. Kaksi tuntia painettiin pihalla koiran ja miehen kanssa. Kyllä teki hyvää!

    Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos LPP!!!

    Ihanaa viikkoa sulle Ansku!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti