Hyvää huomenta

Meillä on lauantai jo hyvässä vauhdissa. Kun herää seiskalta, on tässä vaiheessa ehtinyt kiskoa napaansa jo pari kuppia kahvia ja aamupalan. Niin ja ihastella keittiönikkunasta ihanaa aurinkonpaistetta. Melko mukava aloitus tälle päivälle!!!

Varsin rento viikonloppu tiedossa. Saadaan olla koko perheen voimin kotosalla.. Kivaa ohjelmaa on suunniteltu päivien ratoksi. Niistä ei kuitenkaan enempää tän blogin puolella. Itse ajattelin seuraavaksi suunistaa kohti salia. Sen jälkeen meen tilaamaan uuden piilolinssit. Jotta sais itsensä hyvä(n)näköiseksi. Ja ihan pikkupikkuvisiitin  ajattelin tehdä lindexille... Raitapaita olis hakusessa. Ja ne ruskeat housut (joista postasin pari päivää takaperin) kummittelee edelleen mielessä... Pakkohan niitä on päästä sovittamaan :)

Asukuvat on eiliseltä. Ja samalla linjalla aion jatkaa tänäänkin. Mä oon niin jumittunut tohon raitaan. Tsiigatkaa muuten tota mun tukkaa. Vau mitkä kikkarat. Ja arvatkaa mistä ne tuli??? Seisoin kymmenen minuuttia kaatosateessa (älkää kysykö miks) ja tuloksena oli ihq kiharat..

Aurinkoista lauantaita kaikille!!

post signature

Ps. Anskulla on arvonta menossa. Ja älkää vaan käykö osallistumassa, niin mulla on paremmat mahikset voittaa :D

Kommentit