inspiraation lähteillä

Heips.

Aiemmassa postauksessa kerroinkin jo löydöstäni, ihanasta sisustussivustosta Tine K:sta. Ihania juttuja ja kuvia. Joten, kuvat puhukoon puolestaan. Tää on niin mun juttu, niin mun tyyli. Mä oon niin in lööv. Ja kaikki kuvat on muuten lainattu Tinen sivuilta.


Mitäs tykkäätte?

  x x x x

Tää päivä on ollut jotenkin tositosi takkunen. Viime yö tuli nukuttua tosi huonosti. Tein nimittäin ison mokan eilen: nukuin pitkät päikkärit.. Siinä sitten haettiin nukkumattia vielä klo 01 aikaan yöllä. ei hyvä. Järkyn väsymyksen + orastavan kurkkukivun (taas) vuoksi jäi salireenit välistä (taas). Onneksi sain sentäs tehtyä pari tärkeää hankintaa: dumlejäätelöä älyttömän halvalla, kurahanskat ipanalle ja ittelle suojalasit sählyyn. Kyllä nyt kelpaa. Huomenna helpottaa hiukan kun saadaan isäntä kotio! Edessä on muutenkin mielenkiintoinen viikko ;)


Ihanaa viikonalkua sulle, sateesta huolimatta. Niin joo, sateestakin tulee siedettävää kun seuraa sivusta lasten riemua kun ne leikkii kuralätäköissä!!! Oi sitä onnea kun saa sukeltaa lätäkköön  (en siis minä);)))


post signature

Kommentit

 1. ARGH näitä tietokoneongelmia.. Jostain syystä ö-kirjaimet ei näy ollenkaan.. Huah

  VastaaPoista
 2. TineK iskee myös muhun ja lujaa :) Muuttaisin sekuntiakaan harkitsematta Tinen kotiin!

  Ja totta, meilläkin tytöt tänään lapioi vettä... olivat litimärkiä mutta hauskaa oli. Meillä on vielä niin paljon lunta etten jotenkin osaa vaihtaa tytöille vielä välikausivaatteita? Tuntuu että jäätyvät lumihangessa / jäätiköllä..

  VastaaPoista
 3. oi, kauniita kuvia!

  Meillä taas koira rakastaa kuralätäkköjä, voi sitä riemua! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti