mitä olis sunnuntai ilman

raitoja??

Juu ei yhtään mitään.Mä oon niin jumahtanut raitapaitoihin.  Mutta, hei. Aurinkoista sunnuntaita kaikille!! Joko teillä ollaan käyty virpomassa??? Meillä kävi pieniä virpojia. Ja yksillä pikkunoidilla oli mukanaan jopa elävä kani!!!! Sitä ihasteltiin pojan kanssa pitkään ja hartaasti. Kyllä oli lapsilla hienoja asuja!!

Pikku M pääsi myös itse virpomaan.. Tärkein; "vitsa sulle, palkka mulle" tuli ihan kuuluvasti, muuten loru meni hmph.. no ei nyt ihan niinkun opeteltiin. Mutta ei se mitään. jostain se on lähdettävä liikenteeseen :) Äidin pikku muru <3 <3 Ihana toi mun energiapakkaus.

Mitäs teidän sunnuntaihin muuten kuuluu??? Mä ajattellin ruveta tekemään kutsuja pojan synttäreille. Vähän siivousurakkaa olis myös tiedossa. Ja leipomista. En oo tehny piiitkiin aikoihin suklaamuffineja, mutta nyt on kyllä pakko. ens viikolla on rompetori ja aattelin viedä jotain suklaista syötävää mennessäni. Ja suklaamuffinit on ihan parhaita.. Lenkillekin oli ihan pakko päästä. Keli on nimittäin ihana!!!äidin pieni noita


Tämmöstä mun sunnuntaihin. Ens viikolla saattaa olla aika hiljaista blogin puolella. Ajattelin nimittäin pitää pienen pääsiäistauon. Joten jos musta ei ihan kauheesti kuulu, ni älkääpä olko huolissanne. Jatketaan juttuja pääsiäisen jälkeen... voi tietty olla että postaan aikasemminkin.. Yks hauska hiusjuttu (haaste) olis plakkarissa ;)

Mutta nyt hommiin.


post signature

Kommentit

  1. Tirpan runo meni näin: palkka mulle, pitsa mulle :D

    VastaaPoista
  2. Heeii! Voitit arvonnassani huulivoide/kiilto paketin. laitatko mun sähköpostiin osoitteesi niin laitan tulemaan :)

    a-m.h@luukku.com

    Kivaa päivää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti