pinkkejä pusuja

Moi.

Se olis taas perjantai.Mihin tää aika oikein katoaa??? Bloggailu on jäänyt viime aikoina tosi vähiin. Huonolta näyttää tulevakin kevään osalta.. On nimittäin aika kiirettä.. Paljon juttuja menossa yksityiselämän puolella. ei oikein ehdi kirjoittelemaan. Kesällä onneks helpottaa. Toivottavasti jaksatte roikkua mukana, vaikka postauksia tuliskin harvemmin.

Voitin taannoin Anskun blogin arvonnassa. Ihana yllätys.  arpaonni ei kovin usein osu mun kohdalle (joo joo, voitin sen unelmalaukun syksyllä, mutta silti).. Paketista kuoriutui ihanan söpöjä, syötävän makeita juttuja huulille.Alla olevasta kuvasta puuttuu yksi tuote, huulirasva. Se on jo löytänyt tiensä käsilaukuun. Kiitos Ansku vielä palkinnosta!!!
Kevään kunniaksi päällä oli tänään jotain hempeämpää. Miehen mummo muuten luuli tätä paitaa äitiystunikaksi.. Sen jälkeen en oo paitaa kauheesti käyttänyt..
Huomenna onkin vappu. Mitäs teillä on suunnitelmissa???? Me saadaan ihania vieraita.. Tiedossa on paljon hyvää ruokaa, viiniä, saunomista, singstaria ja hyvää seuraa. Tulossa on huippukiva ilta!!!

Nyt mä lähden virittelemään ilmapallot ja serpenttiinit.. Sitten päivä onkin pulkassa ja voin lösähtää sohvalle..


Rentouttavaa vappua!

post signature

Kommentit

Lähetä kommentti