turkoosi sählypäivä

Heips.

Mukavata keskiviikkoa!!! Olo on ihanan energinen, kun takana on tunti reipasta sählyä. On nää keskiviikot kyllä kivoja päiviä. Tykkään tosta sählystä ihan sikana. Osasyyllisiä on meidän porukan ihanat naiset. Niin hulvatonta sakkia ;)

Oon pari viimepäivää kulkenut harmaissa vetimissä. Tänään harmaus alkoi ahistamaan ja oli pakko laittaa turkoosia päälle!!! Turkoosista on yllättäen tullu mun lempiväri. Voisin ottaa sitä väriä vähän lisääkin kaappiin. Ja muutenkin kaipaan lisää värikkyyttä vaatetukseen. Jotain vihreää??? Tai punaista? Tai raitaa? Jotain.Tänään on sadellut vauvauutisia aika urakalla. Olen onnellinen ja iloinen kaikkien vauvan saaneiden tai raskaana olevien puolesta (totta kai). Mutta. Samaan aikaan olen kuitenkin aika surullinen. Tiedättekö.  En halua kenenkään mieltä pahoittaa tällä kommentilla, mutta.. Pikkasen on suru puserossa kun muut saa vauvoja ja itse kantaa kasan lääkkeitä apteekista, että päästään edes yrittämään. Tasan ei mee nallekarkit elämän hiekkalaatikolla. Juu ei. Mutta ymmärrättekö mun pointin?

Mutta ei lannistuta,

kivaa keskiviikkoa, ihan jokaiselle.


post signature

Kommentit

 1. Turkoosi on ihana väri! Mä vähän ylikäytin sitä viimekesänä mutta vieläkin se jaksaa ilahduttaa :)

  Ymmärrän hyvin vauva-pointin. Tottakai sitä haluaisi omallekin kohdalle sattuvan enkä pidä yhtään huonono ihmisenä sellasta joka sanoo sen ääneen. Mulle lääkäri väläytteli sellasta että ehkä tulee hankaluuksia raskauden kanssa tulevaisuudessa ja järkytti kyl tosi paljon.

  VastaaPoista
 2. Ansku kiitos kommentista!!!
  Joskus vaan helpottaa kun sanoo asiat ääneen. Nyt on jo fiilis paljon parempi.

  Toivon koko sydämestäni, että saatte vauvoja, jos niin haluatte!! Varmasti lääkärin sanat järkytti... Lapsettomuusasia on ainakin mulle tosi iso ja kipeä juttu. Toivottavasti ette joudu kokemaan samaa. Tsemppiä!!!!!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti