hunningolla

moi,

ihan ensimmäiseksi kaunis kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen!!! Te ootte ihania!!! Tänään on taas parempi mieli, joten pää pystyssä mennään kohti uusia koettelumuksia.

Blogi on ollut pari päivää täysin hunningolla. Viime päivät on menneet vauhdikkaasti, lyhyillä yöunilla. On ollut työmatkaa, yövieraita ja synttärit. Kaikkia mukavia juttuja, joten ei aihetta valittamiseen. Tänään ajattelin, univelasta huolimatta, tuijottaa Euroviisut telkusta. "go paradise Oskar go". Sipsipussi ja ölppä on jo valmiina...

Tänään juhlittiin sukulaisten voimin pojan synttäreitä. Kivat juhlat oli. Ei voi muuta sanoa. oli ihanaa saada kaikki rakkaat saman katon alle. Tosi harvinaista herkkua!!! Mies oli jälleen taikonut ja suunnitellut ihanat ruuat, joten hyvä ruoka ja parempi mieli :) Nyt on mässätty navan täydeltä ihania herkkuja. Maanantaina kiristellään taas vyödä :D

Kuvia juhlien tiimellyksestä (ja taas lähinnä ruokakuvia, koska mulla ei oo lupaa julkaista ihmisten naamakuvia). Olkaa hyvä.



palomiesaihe on edelleen aika kova sana...

siskokset




Kävin muuten torstaina kirppiksellä... Lupaan esitellä löydöt tuonnempana. Ette varmaankaan arvaa mitä kuosia päätyi (taas) vaatekaappiin.

Nyt sohvalle ja lepäämään. ihanaa lauantaita!

post signature

ps. käsi ylös, kuka aikoo katsoa huomisen suomen matsin!!! täällä on ainakin yks innokas!!!

Kommentit