myrsky vesilasissa

Ennenkuin seuraa avautumista omasta olotilasta, saatte hiukan maistiasia eilisistä lastenjuhlista. Meidän pikkumiehellä oli kolme vuotis synttärit eilen. Sutinaa ja vipinää riitti kun pikkuihmiset valtasivat meidän talon. Kaikilla vaikutti olevan hauskaa!
Jos eilen oli juhlat ja iloinen mieli, on tänään ollut fiilis ihan eri. Myrsky vesilasissa. Jep. Hormoonit tekee olon tosi tukalaksi ja itkuilta ei todellakaan oo säästytty. Lisää helpotusta ei ainakaan lähiaikoina ole tulossa. En olis uskonut että nää lapsettomuuushoidot ois näin rankka juttu. Ja tässä vaiheessa henkisesti näin rankka homma.  Täytyy yrittää pitä nokka pystyssä ja löytää niitä iloisia juttuja.. Vaikka melkomoisen vaikeeta hommaa onkin. Työkavereilla ja miehillä on kyllä kestämistä... Sen verran vaihtelee toi oma fiilis... Ja oma kroppa ällöttää ihan satasella...

Nyt nautiskelemaan ihanasta auringonpaisteesta. Taidan kiskaista juoksukengät jalkaan, pojalle fillari alle ja eiku menoks.

kesävaatejuttuihin palaan myöhemmin.

moix.

post signature

Kommentit

 1. Tsemppiä ja haleja. Oikein Paljon Onnea pikkumiehelle!!!
  -RE-

  VastaaPoista
 2. Pidähän itsestäs hyvä huoli! <3

  -Anne

  VastaaPoista
 3. Entinen työkaverini joskus sanoi että muistathan ettei lapsia tehdä, niitä saadaan. Ja täytyy myöntää että itse useasti tulee ajateltua että me TEHDÄÄN vielä toinen lapsi. Vaikkei se tosiaankaan aina ole niin yksinkertaista.
  Tsemppiä ja voimahaleja!

  VastaaPoista
 4. S; olet niin oikeassa... Niitä tosiaan saadan, jos käy tuuri...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti