aina sama ongelma...

hellou!!

onko jollain muulla tuskanhiki otsassa vaikkei tee yhtään mitään????? Ens viikolla kuulemma hellittää pahimmat helteet.. jep jep.. sitä tosiaan hiukan toivon, sillä just tänään sanoin miehelle että ei me mitään ilmastointivehjettä tarvita kun ei näitä helteitä ny niin paljon oo... *Mutta katotaan vaan...

Lauantaina on "the bileet", eli siis mun kolmekymppiset.. Aiheena on lavatanssit. eli kesä, hyttyset ja iskelmämusiikki. Ja kukkamekko tietenkin.. Alkuiltapäivän aihe ja dresscode on varmaankin luokkaa bikinit, kun ollaan täällä  meidän kodissa, mutta illalla vedetään hepenet niskaan. Ja arvatkaa mitä. Mulla on taas se sama ongelma. en yhtään tiiä mitä laittaisin päälle.. Tai siis vaihtoehtoja on kaks. mutta kun en osaa valita. Toinen on perinteinen kukkamekko ja toinen sitten vähän "nykyaikaisempi" hippamekko... Auttakee pliis! Kumpi vaihtoehdoista??
Nyt olis jälleen niinkin luksuspuuhaa kuin pyykinpesua tiedossa. kodinhoitohuone on kuin pommin jäljiltä (ja tämä ei ole liioittelua..) ja jotain tarttis tehdä.. Huomenna on tulossa vieraita kolmin kappalein.. Rakas siskoni lentää (ihan kirjaimellisesti) tänne auttamaan mua leipomisien kanssa.. Ja lupasipa itseasiassa tekaista yhden mansikkakakunkin juhliin... Myös apivanhemmat on tulossa visiitille.. eli hommiin mars.. Huomen illalla kippistelläänkin sitten lasilliset kuohuvaa!! Se on nimittäin juhlanpaikka sillon!

palataan taas!


post signature

Ps: kuvien taustalla vilahtaa meidän pukuhuoneen paneeli, johon oon erityisen ihastunut. On se vaan niin nätti!!

Kommentit

  1. Kukkamekko tietenkin! Sopii teemaan täydellisesti. Hyviä kolmekymppisiä. Mun omia (sata vuotta sitten) vietettiin pyjama-party teemalla ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti