mies ja ääni

moro,

kuis teiän tiistai on sujunut??? Mä ajattelin ihan kohta lähteä uhmaamaan sadetta. Pakko päästä juoksulenkille. Aivot huutaa happea. Ja kroppa huutaa liikuntaa!!! Sinne siis.

Bongasin taannoin voicelta hyvän biisin. Luulin ensin esittäjää idols-Martiksi (mikä sen oikee nimi on???). No. Onneks on google. Herra ei nimittäin ollut (käsittääkseni) mikään idols-heppu. Kyseessä on Arttu Wiskari. Ihan uus tuttu mulle. Mutta musiikki iskee ihan satasella. Tässä laulaa mies ja ääni. Kunhan kerkeen koneelle, aion ehdottomasti kuunnella miehen levyn läpi. Vaikuttaa nimittäin mun tyyliseltä musiikilta. Just nyt uppoo nimittäin tämmönen "tarinankerronta" musiikki. Tykkään! Mitäs sanoo lukijat? Uppooko teihin??




Blogin puolella saattaa olla seuraavan kuukauden ajan hieman hiljasempaa... Muutto ja muut projektit pitää mut sen verran kiireisenä, että bloggaamiselle ei välttämättä jää kauheesti aikaa. kirjottelen kuitenkin kun aikaa on, sillä pari postausideaa on plakkarissa.. Sisustusjuttuja on just nyt aika paljon mielessä... Ja ehkä jotain lahjalistan tynkää (yleisön pyynnöstä).

Mut joo. Nyt sinne lenkille! Palataan taas


post signature

ps. kaverilla oli ihan superhienot itseliimautuvat kynnet (Terkkuja K:lle). Niitä täytyy ehdottomasti kokeilla viikonloppun juhlia varten!

ps2: Onnea rakas ystäväni S!!! Perästä tullaan pyöreiden vuosien kanssa.

Kommentit

  1. Arttu Wiskarin Tuntematon Potilas on mun yksi ehdoton suosikki!!
    -RE-

    VastaaPoista
  2. Komppaan anonyymiä, tuntematon potilas on sairaan hyvä biisi. Itken joka kerta kun kuuntelen sen :)

    VastaaPoista
  3. pakko kompata teitä molempia, sairaan hyvä biisi toi tuntematon potilas :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti