helppo DIY

moro,

uusi arki korkattu käyntiin. Lomat on sitten lusittu ja arki alkanut työn merkeissä.. Seuraavaa lomaa saakin odottaa tovin.. Ja jahka sitä lomaa on, taitaapi se kulua lapion varressa. Mutta eipä hätiä mitiä. Ihan mukavaltahan tää arki tuntuu. Otin itseäni niskasta kiinni ja raahasin pepani kuntosalille.. Tekipä hyvää. Vielä kun sais tän niskajumin pois (tietokoneella olo saletisti auttaa asiaan) olis kaikki ok.

Lupasin jo luvattoman kauan aikaa sitten postailla siitä pienestä DIY projektista joka liittyi niihin IKEAn ostoksiin... No nyt sitä matskua tulee.. Kyseessä oli niinkin simppeli projekti kuin porrasjakkaran uudistaminen maalilla.. Tässäkin hommassa tuli pieni tenkkapoo (kuka bongaa sen??). Onneksi harjoitus tekee mestarin... Toinen jakkara nimittäin odottaa käsittelyä varastossa.. Ja muuten; jos aihe tuntuu tutulta niin ei hätää, kopsasin idean suoraan MAJn blogista!!

mutta. Asiaan.

lähtötilanne oli tämä:

ikean tylsähkö koivun värinen keittiönjakkara

Kaapista löytyi kalustepetsin jämät (pähkinän värinen) ja suti.. Eikun hanskat käteen ja hommiin. Kun petsi oli kuivunut, ruuvari esiin ja ruuvailemaan..

lopputulos???

lopputulos: muuhun sisustukseen paremmin sopiva jakkara...
helpottaa kummasti pienen miehen käsienpesua.


Nyt mä lähden treffaamaan nukkumattia. Palataan taas ja ihan muilla aiheilla.post signature

ps. 3kk tukkakriisi tekee tuloaan. Arvon täällä olisko pidennysten paikka vai ei. Miks tässä käy aina näin???

Kommentit