lankesin

moi,

miten sun sunnuntai on mennyt? Täällä on nautiskeltu auringosta, syöty hyvin ja haahuiltu netissä. Päivän kruunas löylyt puukiukaan antamissa miedoissa löylyissä! Ihana tapa lopettaa viikko.

Mullahan on paha laukkuaddiktio. Siis todella paha (senhän te jo tiesittekin...). Oon koittanut sitä rajoittaa aina sillon tällön.. erityisen paha obsessio mulla on erääseen merkkilaukkuun. Mutta, koska mulla ei oo rahaa sellaisiin laukkuihin, ja vaikka oliskin niin taidan olla niin pihi etten sellasta raaski ostaa.. No.. Ystäväni ebay se sieltä saapui apuun..
Kohti Suomea matkaa tämä yksilö!!! Ja laukku on siis vaan erään designerin innoittama (näitä samoja oli myös sokkarilla tässä taannoin). Hinta ei ollut paha, joten pakkohan se oli kotiuttaa.. Ja mun puolustukses; tarviin ehdottomasti sellasen ns. huonomman laukun sadekelejä varten (unelmalaukku ja siskon ostama veska ei todellakaan nää vesisadetta..)

Joidenkin mielestä ehkä naurettavaa ja säälittävää.. Mutta mitäs sitten. Toivottavasti tämän veskan kanssa natsaa paremmin kuin tämän.. Tossa veskassa ei ollut muuta vikaa kuin toi sulkemismekanismi. Tosi hankala... mutta joku onnellinen sai siitä itselleen kivan veskan. Hyvä kiertämään siis.

laukkuhuumassa mukavaa sunnuntaita toivotellenpost signature

Kommentit