nyt tehdään blogihistoriaa!!!


Brmmbrmm...

Jaa miks tehdään historiaa??Tämä postaus käsittelee nimittäin moottoriurheilua (älkää nyt vetäkö sitä kahvia väärään kurkkuun siellä ruudun toisella puolen). Ensimmäinen kerta, ja aika varmasti myös vika kun aihe vilahtaa mun blogissa.. Kaikki ketkä mut tuntee henk.koht, tietää, etten todellakaan oo moottoriurheilun (enkä kyllä edes penkkiurheilun) ystävä. Mutta koska Jyväskylässä kerran järkätään rallit ja meidän taloudessa asuu myös kaks könsikästä, sai tämä rouva raahata itsensä tänään Neste Oil Rallyn huoltoalueelle! JepJep..

Kuvasatoa alla.. Mitään tarinaa en senkummemmin kirjoittele, kun en noista ralleista ymmärrä yhtään mitään. Kaikilla oli kuitenkin kivaa, jopa mulla (viimeistään silloin kun sain käteeni sen metrilakupussin).

pienen pojan onnenhetki (ja ehkä kuskin kanssa)


miehet työntouhussa

ei näkynyt Kimiä

iloinen rallivieras (rajailin kuvasta vähän ylimääräisiä tyyppejä pois..)
Tällaista mun lauantaihin!! Mitäs sun kuvioihin kuuluu??? Illalla ajattelin katsoa taas yhden norjalaisdekkarin. Niin, ja mennä ajoissa nukkumaan.

Ihanaa viikonloppua.


post signature

Kommentit

  1. Samoilla linjoilla mennään täällä. Moottoriurheilu ei kiinnosta sitten yhtään. Ainakaan telkkarista katsottuna. Mutta tollai paikanpäällä se vois vielä mennäkki.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti