oon kolmekymppinen...

Heissan.

Juhlat ja synttärit juhlittu. Ruudun takana bloggaa väsynyt kolmikymppinen. On se vaan rankkaa tää juhliminen. No, seuraavat isot bileet on tuparit ja niihinkin on aikaa ainakin vuosi. Joten toipumisaikaa on.

Juhlat meni hienosti. Vierailla ja itsejuhlakalulla oli hauskaa. Olen tosi otettu vieraiden määrästä ja kaikista lahjoista + onnitteluista joita sain. Kiitos vielä kerran kaikille!!! Saamiani lahjoja vilautan seuraavassa postauksessa.. Samaan postaukseen pääsevät ne uudet ballerinat, joista lupasin laittaa kuvia jo aikapäivää sitten.

singstaria tuli laulettua melkoisesti

ihania herkkuja!


Nyt hiljalleen paluu lomalaisen arkeen... Mutta ensin taidan hakea jääkaapista joitan kylmää juotavaa, jaffaa siis.. On nimittäin hieman heikko olo tällä rouvalla.

ens viikosta on tulossa kiva. säät kuulemma viilenee (täällä viileni jo), ja tiedossa on shoppailua ja vieraita.. Ehkäpä vähän urheiluakin jossain välissä. palataan!


post signature

Kommentit

  1. Onneks olkoon :) Ja voimia, toi heikko happi on maailman kamalin olotila. Mutta sitten kun elämä alkaa siitä voittamaan niin avot !

    VastaaPoista
  2. Kiitos!!!
    Ja hei, pitäähän sen nyt jossain tuntua että on juhlinut :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti