jänniä juttuja

Hei vaan.

Kummasti se aika rientää. Nyt on jo keskiviikko ilta.. Vastahan äsken oli viikonloppu. En meinaa pysyä enää päivistä perässä. Sen verran hektistä on tää meno nykysin!

Otsikkoon viitaten.. Jänniä juttuja menossa tällä hetkellä. Yks jännääkin jännempi juttu on Ilkka Remeksen uusin kirja Shokkiaalto. Ihan sairaan jännä ja mukaansa tempaava. Suosittelen jo nyt, vaikken loppuun saakka opusta olekaan vielä lukenut... Vie kyllä mennessään, jotta yöunetkin hiukka jo kärsii siitä :D

kuva lainattu



Aamut on muuten tällä viikolla olleet himpun verran vilposia.. Onpahan saanut kaivaa farkut kaapista. Ja jakun. Ja uus paitakin pääsi jo käyttöön..


tää paita on muuten jotenkin niin mun värinen ja olonen.. Tykkään...
Tätä olis pitänyt ostaa toinen kappale kaappiin odottamaan :D


Nyt mä lähden, minnekäs muuallekkaan, Ilkka Remeksen tuotannon pariin.

palataan.

post signature

ps. mun on ihan pakko esitellä pian teille jotain lainattua.. ei sovellu ehkä tähän vuodenaikaan... mutta näätte pian.

Kommentit

  1. Nyton ihan pakko kysyä, että oletko jollain dietillä tms? Kun kuvassa näytät niin hoikistuneen :)

    Ei siis mitenkään, että olisit iso koskaan ollut. Ei saa käsittää väärin! Nää on aina arkoja aiheita, mutta kun näytät jotenkin superhoikalta :)

    Pahoittelen jo etukäteen, jos loukkaannuit :/

    VastaaPoista
  2. LPP: Kiitos kehuista (otan siis aina sen kehuna jos joku sanoo mun näyttävän laihalta tai hoikistuneela)! En oo tällä hetkellä millään dietillä.. Ja luulenpa että on tullut kesällä pari kiloa lisää... Ehkäpä hoikkuus johtuu kuvakulmasta ja vartalolle sopivasta vaatetuksesta :D

    mutta tosiaan, mua piristi toi sun kommentti!! Joten nou hätä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti