terveisiä pohjanmaalta

Täällä taas!

Kolme päivää, kolme kaupunkia. Tehokas Pohjanmaan roadtrip on onnistuneesti takana. Kivaa oli, reissu tarjosi kaikille jotakin. Viikonlopun aikana ehdittiin käydä Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Alahärmässä. Mukavia paikkoja kaikki!

Pietarsaaressa meillä ei ollut mitään ohjelmaa. Kunhan vaan yövyttiin ja käytiin katselemassa paikkoja. Kaunista nähtävää riitti. jo meidän majoitus oli näkemisen arvoinen. Hostel lilja, ihana ihana paikka. Niin mun tyylinen. Suosittelen jos etsit kivaa ja huokeaa majoitusta keskustan tuntumasta! Pietarsaaresta jäi mieleen ihanat puutalot ja mukava kahvila, cafe Fredrika. Ihania leivoksia huokeaan hintaan! Suosittelen.


bongasin ihanat pariovet! Mun märkä unelma :D

Lauantai kului, monen muun tapaan, asuntomessuilla! Mukava päivä, kaatosateesta huolimatta! Talot oli ihania. Etenkin ne Kannustalot... Mutta kosta tässä ollaan ihan taviksia, ei sellaisista taloista voi kun haaveilla... Saatiin reissulta onneks jotain ideoitakin matkaan. Yöksi suunnattiin Alahärmään ja maatilamajoitukseen.. Tilalla ei tosin ollut eläimiä, mutta päästiin kyllä muuten maistamaan elämää landella. Siis tosi landella. Ja ei oo kyllä ihan mun juttu.. Vähän nimittäin pelotti illalla :D  Bongattiin kulmilta myös Juhani Palmu...

Sunnuntaina käytiin huvittelemassa Power Parkissa. Hauska paikka. Ihan aikuiseen makuun kanssa. Erityisesti vuoristoradasta tykkäsin.. Ja ihme kyllä, pystyin käymään ilman laattaa myös niissä "pääalaspäin vempeleissä".



Ihana viikonloppu takana! Nyt vaan suunta kohti tätä viikkoa!



post signature

Kommentit