pala taivasta

moi,

mites sun maanantai on startannut? Mulla on kiva viikonloppu takana eikä uusikaan viikko huonosti oo alkanut.
Kohta näytän teille, miten päivän saa taatusti onnistumaan!! Arvaako kukaan?

Jos tänään on maisteltu jotain taivaallista, oon tehnyt täällä myös varsin syvällisiä pohdintoja. Eh. Joopa joo.. hiukset ne taas mietityttää.. Lauantaina on kampaaja. Ja jotain tarttis tehdä. Yks on varma, väri tummenee aavistuksen. Juurikasvu on hirveä ja tukan värikin muistuttaa (mun mielestä) lähinnä kusen keltaista. Kampaajalle siis.. Mallin siistiminen on myös tiedossa. Ehkä vaan tasotusta, en tiedä.. Nyt olis vähän pitkätukkafiilis taas. Ja siitäpä onkin seuraava juttu. Ajattelin nimittäin tilata clip-on pidennykset, kunhan saan hyvän värin hiuksiin kampaajalta. Nyt ihanat lukijat, kertokaapa kokemuksia kyseisestä systeemistä. Parissa blogissa niitä on vilahdellut ja houkuttais ja pahasti. Ebayssa hintakaan ei oo paha. Vois olla hyvä systeemi mun on-off pitkätukkapohdinnoille.

Ja se pala taivasta..
Tarte Tatinin voittanutta ei vaan oo. Ihanaa, ja taivaallista!! kyllä tällä lähtee viikko taas käyntiin.

Nyt kamat kassiin ja jumpalle. Annetaan tortuille vähän kyytiä. Jos vaikka vappauttas sisäisen cabaree tanssijan. (juu ei.)


post signature

Kommentit

  1. Mäkin oon pitkään harkinnu noita clip-oneja mutten vielä ainakaan oo kokeillu. Eli musta ei nyt oo apua käyttökokemuksissa :) Mutta toivottavsti teet postauksen niistä jos sellaset hommaat niin ehkäpä itsekkin uskaltadun:)

    VastaaPoista
  2. S: jos clip-onit hommaan lupaan tehdä postauksen :D Ja olen lähes varma, että taidan ne hommata...

    VastaaPoista
  3. Muakin kiinnostais noi clip-onit mun lähinnä huolestuttaa se et jaksaako niitä sit laittaa ( mä en oo varsinaisesti mikään näpertelijä luonteeltani ) ja rasittaako ne klipsut kovasti hiusta, mun hius on luonnonkihara ja sitä myötä aika kuiva ja hapero :/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti