terveisiä elävästä elämästä

moikka.

blogissa on ollut hetken hiukan hiljaisempaa.. Elävässä elämässä on vaan just nyt ollut aika kiirus.. Viikonloppuna istuttiin jälleen hyvä tovi autossa... Myös eräs projekti on vienyt aika kivasti aikaa... Hups heijakkaa... Eiköhän se tästä.. jos tällä viikolla vaikka ehtisi vähän bloggailemaankin. Tuntuu että just nyt aika menee ihan siivillä... Ja kohta on jo lokakuukin.

Käväistiin viikonloppuna Turun suunnalla ystäväpariskunnan häissä. Oli kerrassaan ihanat juhlat. Oli tosi mukava nähdä ystäviä. Tällä kertaa saatiin juhlia miehen kanssa ihan kahdestaan, kun poika jäi mummilaan hoitoon. Hiukan oli eri meininki kuin viikko takaperin häissä ;) Ja tällä tarkoitan sitä, että poika ei ollut mukana. Saatiin keskittyä olennaiseen, pojan valvomisen sijasta.. Jokainen pienen lapsen vanhempi tietänee mitä tarkoitan ;)

Tällä kertaa mulla oli päällä asu nro 2, eli se kultainen hame. Asu oli varsin onnistunut, ja ennenkaikkea siinä oli tosi mukava olla!!!











Viikonlopun ajelemisen jälkeen kroppa suorastaan huutaa  happea.. Joten eiköhän me pojan kanssa lähdetä vielä hiukan pihahommiin.

Palataan taas.


post signature


ps. Heittäkääpä vähän postausideoita!!  Alkaa takki olla vähän tyhjä, mitä tulee postausideoihin..

Kommentit