apua kaivataan..

hei vaan,

kuinka sun viikko on alkanut??? Mä oon tänään herännyt ihan tajuttoman aikasin.. Ihan liian aikaisin. Oli kyllä hyvä syy, mutta silti.. Jätinkin suosiolla salin tänään välistä. Sen korvikkeeksi lähdettiin metsästämään pojalle kenkiä. Ja löytyihän niitä.. Mutta voi apua minkä olen tehnyt; ne uudet kengät jotka pojallle ostin kuukausi sitten, ne on liian naftit. Mielestäni kyllä sovitin niitä huolellisesti pojalle.. Mutta tänään ku tarkastelin tilannetta, niin totuus valkeni. Voi mua puupäätä.. Taidan joutua ostamaan pojalle vielä toiset kaupunkipopot. Voi huoh..


Tähän seuraavaan juttuun tarviinkin sitten teidän lukijoiden apua.. Kun en osaa päättää. Eli. Posti toi tänään tämän takin. Istuu hyvin ja on hyvän kokoinen. Mutta. Vaikka onkin topattu, niin on aika ohkanen.. Ehkä yhtä paksu kuin villakangastakit. Pidänkö vai palautanko?????Plussat:
- kiva malli
- sopii villakangastakin korvikkeeksi silloin kun kevät takit on liian ohuita (eli nyt)
- sopivan rento
- sopivan hintainen


Miinukset:
- liian ohut? Ei mene paukkupakkasilla.


Kertokaa ny mitä mä teen. 14 päivää aikaa päättää. Ja aika alkoi nyt.

Oon muuten akuutissa talvikenkien tarpeessa. Mutta nyt en kyllä jaksa paneutua siihen maailmaan yhtään.  Taas meidän perheelle tyypilliseen tapaan ihan kaikki tapahtuu yhtäaikaa.. Kiitän onneani etten ostanut vielä niitä juhlkakorkkareita.. Saattoi nimittäin pikkujoulut vaihtua sängynpohjalepoon. Huoh..

Ihkua maanantaita!post signature


ps. jos jollain on pari vuotias miehen alku, joka tarvii vähän käytettyjä talvitennareita, niin saa vinkata.. ne yllä  mainitut popot kun varmaankin joutaa ihan just kiertoon.

Kommentit

  1. Ei kai niitä takkeja voi olla liikaa ? :D ja jos hintakaan ei ole ihan hirveä niin kyllä mä pitäisin. Tosin mä oon vaan niin super laiska etten koskaan muutenkaan palauta mitään :/

    VastaaPoista
  2. Milma: no niin mä oon kans ittelleni perustellut.. Että kaapista puuttuu just tollanen takki.. Sillä mähän oon kuolannut ton "maiharin" perään jo kauan.. Siis ton tyylisen takin perään.. Joten eiköhän se jää mun kaappiin :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti