kippoi ja kuppei

Meillä on pula. Akuutti pula astioista. Tai eihän se niin akuutti ole, että just nyt pitäis kauppaan rynnätä.. Mutta ajatuksissa se jo on..

Siitä on jo jonkin aikaa kun ollaan viimeksi mitään astioita kotiin ostettu (latte-laseja ei lasketa). Nyt olis kuitenkin tarvetta murokulhoille, niitä kun on aikojen saatossa mennyt rikki. Myös mukit ja lasit kaipaisivat täydennystä..

Kävin IKEAn sivuilla kurkkailemassa tarjontaa.. Sieltä me varmaan kuitenkin ne kipot ja kupit ostetaan... Oon nimittäin kyllästynyt siihen, että kerätään jotain sarjaa ja sit sen valmistus/ maahantuonti lopetetaan. Ostan mielummin sitten halvempia ja hankkiudun niistä eroon..

mutta niitä ideoita...eka kuppei ja laseja

kaikki kuvat IKEAn sivuilta

ja niitä kippoja

kuvat: IKEAEhkäpä pian pääsenkin hypistelemään näitä ihan livenä...


Ai niin. Tässä päivässä oli kyllä roimasti parantamisen varaa... Ensin kaupan kassalla huomaan pankkikortin vanhentuneen (miks mulle ei oo lähetetty uutta????)..: Sitten täältä tuppukylästä ei saa edes mascarpone-juustoa. Vähänkö ärsyttävää???????????????? No. onneks raitis-ilma teki tehtävänsä ja nyt jo parempi mieli.

Hauskaa lauantaita!

post signature

Kommentit

 1. Vielä torstain iltana paikallisen S-marketin juustohyllystä löytyi mascarpone-juustoa, mietin nimittäin juustokakun tekoa viikonlopulle. :)

  -K-

  VastaaPoista
 2. Mua taas ei haittaa jos kaikki astiat ei ole samaa sarjaa. Esim Arabiaa ja Iittalaa voi aika kivasti yhdistellä ja silti kattauksista saa kivoja ja eheitä kokonaisuuksia. Tosin eipä noissa Ikeankaan astioissa mitään vikaa oo, kaunis toi sininen lasi :)

  VastaaPoista
 3. K; juu, siellä oli varmaan viis purkkia mascarponea ja kaikista oli menny päiväys 29. päivä... Että sillai.. Kannattaa vissiin tsekata päiväys jatkossa :)

  LOP: joo, arabialla ja iittalalla on kyllä sellasia astioita että niitä voi yhdistellä... Mutta kyllä mua silti harmittaa, että esim 24h valmistus lopetettiin vihreänä tai se avec-sarja...

  VastaaPoista
 4. Samasta syystä, mullakin jäi juusto hyllyyn. :) Ja vieraatkin jäi tulematta, joten eipä haittaa :) Veikkaan, että siellä on ollut harjoittelija tekemässä tilauksia tai katsomassa päiväyksiä ;)

  Ja tuohon astioiden valmistuksen lopettamiseen olen itsekin törmännyt pari kertaa. Pentikillä onneksi tiedotetaan miten pitkään astiastoja valmistetaan. Ja suosituimmat näyttävät saaavan hyvin jatkoaikaa.

  -K-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti