kuulumisia


moi.

löytyykö ruudun takaa enää ketään??? Aika haipakka viikko ollut.. Ja pari lähi viikkoakin näyttää aika kiireisiltä. Mutta eiköhän se tästä!!! Bloggailu on jäänyt täysin taka-alalle, mutta uskoisin että ens viikolla ehdin taas jotain kirjotella... Yrittäkääpä siis roikkua mukana hitaasta päivitystahdista huolimatta...

Ens viikolla tapahtuu muuten jänniä juttuja... Vinkkinä tulevasta: kaivinkone.... Kuka arvaa??? Täällä ollaan jo aikas täpinöissään :)

Mä odotellen kuumeisesti Lauri Tähkän uuden soolo-levyn ilmestymistä. Eka en syyskuun kyy biisistä tykänny, mutta nyt voisin kuunnella sitä repeatilla.. Levyä odotellessa..

Mitäs lukijat sanoo??


Nyt mä lähden valmistautumaan iltarientoja varten. Luvassa on perhepäivällistä. Kiva saada kaikki tärkeät pöydän ympärille!


Ihanaa lauantaita!

post signature

Kommentit

 1. Kyllä täällä vielä ollaan :) Ihan ymmärrettävää että välillä on kireitä eikä ehdi päivittelemään. Jännä nähä mitä siellä tapahtuu. Itse en ainakaan tosta vinkistä keksiny...:)

  VastaaPoista
 2. Täällä ! :D Aina ei oikeasti ehdi postailemaan, sekin ottaa sen verran kuitenkin aikaa ( aika paljonkin ) et ei vaan ehdi ja jos on oikeassa elämässä hässääkkää ei se ajatuskaan oikeen kulje tekstiksi asti. Mullekkaan toi vinkki ei avautunut yhtään :D

  VastaaPoista
 3. Ette te rakentamaan oo alkanu? ;)

  VastaaPoista
 4. Terhi; mistäs arvasit :DDD

  Ja Milmalle ja S:lle tiedoksi, että vastaus arvoitukseen löytyy uusimmasta postauksesta :DDD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti