pientä kivaa...

Heips.

Perjantai-ilta on hyvässä vauhdissa ja mun pitäis kyllä olla ihan jossain muualla ku koneella :D mutta ei se mitään.

Mä oon saanut pari uutta lukijaa, tervetuloa molemmille!! Kiva kun ootte mukana lukemassa.

Kodin sisustaminen ei oo viimeaikoina kiinnostanut ihan hirveesti. Syykin on tietysti ihan selvä. Väliaikaisuus. Kamat on siinä paikassa, mihin ne joskus kesällä laskettiin.. Ei vaan oikein innosta, kun tiedän että ennen jussia ollaan taas muualla...

Yks sisustusjuttu mua kuitenkin on kaihertanut pahasti. Niin pahasti että se oli pakko ratkaista. Nimittäin, meiltä puuttui kokonaan olkkarista kello. Tosi ärsyttävää kun ei tiedä aamupalaa syödessä (meillä on ruokapöytä olkkarissa) paljonko on kello.. Että onks kiire vai ei.. Ja noihin aparaattien kelloihin ei voi luottaa ku aina tulee sähkökatkoja.. Mut joo. Kello oli hommattava. Ei vaan löytyny mieleistä. Kunnes.

TadaaJa arvatkaa mistä löytyi? Ihan rautakauppareissulta. Aikas ihana. Eka hankinta uuteen kotiin.


Mahtavaa viikonloppua ihanaiset! Mä aion ainakin kuntoilla, raksailla ja kahvitella rakkaan ystävän kanssa.. Ja aionpa myös löhötä sohvalla miekkosten kanssa. Mutta näin aluks meen kattomaan ku Tähkän poika laulaa kohta teeveessä livenä.


post signature

Kommentit

  1. Meillä ei oo kylpyhuonetta lukuunottamatta yhtään kelloa himassa :D ja se kylppärinkin kello on ilman pattereita, et hyvin menee. Pitää aina kaivaa kännykkä esiin tai kurkata läppäriä. Et hyvä hankinta olis kyllä tännekkin :)

    VastaaPoista
  2. Milma: joo, meillä oli sama juttu aiemmin.. Aina sai kaivaa kännykän jostain laukunpohjalta jos halus tsekata paljonko kello on.. Hyvä hankinta toi oli..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti