punaista piristykseksi

moi.

Ei mulla muuta, mutta väsyttää ihan saamaristi. Viime yön unet jäi vähäisiksi. Kuka käski kattoa täydelliset naiset boxilta ja mennä liian myöhään nukkumaan??? Tänään aion kömpiä kiltisti sänkyyn hyvissä ajoin.. Ja aikaisin.. Oikeastaan tahtoisin mennä nukkumaan jo nyt.. Mutta jos kuitenkin laittais ton lapsukaisen ensin petiin :D

koska tänään väsytti vietävästi, päätin piristää päivää punaisella neuletakilla. Ihanan lämmin päällä. Ja mikä parasta, on sen verran pitkä malliltaan että peppu peittyy kätevästi... Taistelin liian lyhyen päällyspaidan kanssa viimeksi perjantaina ja mulla meni  niin hermot. Tiedättekö sen tunteen, kun koko ajan saa kiskoa paidan helmaa alaspäin? ko. paita saa tästä edespäin toimia vain kotiriepuna. piste. Mutta joo. Päivän asua tarjolla. Pitkästä aikaa. monen muunkin bloggaajan tavoin homma tuntuu vähintäänkin älyttömältä.. mutta laitanpa kuvan kuitenkin.

kiva syysloma pömppis,. Muita kohtalotovereita?Nyt hetkeksi pyykkien ihmeelliseen maailmaan. Ja sitten sinne nukkumaan. Palataan pian. Mulla on nimittäin muutama postausaihe plakkarissa.

post signature

Kommentit