viisi sanaa

Moi,

bongasin Anttiksen blogista hauskan haasteen. Homma menee näin. Sain Anttikselta viisi sanaa, ja niistä pitää kirjoittaa mitä mieleen tulee.

Mun sanat ovat:

Talvi 
ihana vuodenaika. Rakastan aurinkoisia talvipäiviä ja kirpeää pakkasta!! Odottelen jo kovin maaliskuun aurinkoisia hankia!


juhla 
Aina on syytä pieneen juhlaan!! Tykkään järjestää juhlia sekä osallistua niihin!! Seuraavaksi ajattelin juhlia mun miestä isänpäivän merkeissä.. Jotain on jo mielessä.


koti 
Koti on siellä missä rakkaat ihmiset on. Olen todella onnellinen, että saamme rakentaa unelmakotiamme!!! 
kohti omaa kotia
viikonloppu 
Tarkoittaa minulle ja perheelleni yhteistä aikaa ja usein kiireetöntä olemista.. Viimeksi mainittu on tosin ollut aika harvassa viimeaikoina... Mutta eiköhän se kohta helpota!! Näin kasista neljään duunarina viikonloput on niitä rentoutumishetkiä.


haave
Elämässä tarvii olla haaveita.. Kaikkien ei tarvii olla toteutttamiskelpoisia... Mutta on kiva, että on jotain mitä tavoitella. Just nyt haaveilen että päästään muuttamaan uuteen kotiin joskus.. Ja valkoisista lautalattioista...  Ja kyllä se unelma siitä kakkosestakin elää vielä. Kaikesta vastoinkäymisestä huolimatta.

Uskallatko ottaa haasteen vastaan???? Jos, niin laita viestiä kommenttiboxiin. Laitan vastalahjaksi sulle viisi sanaa.

x      x       x       x

Viikonloppu on kulunut jälleen super nopeasti. Eilen saattin ostettua pojalle toppatamineet. Niitä ajattelin vilauttaa ens viikolla.. Tänään taas pyörittiin tontilla.. Ja ehdinpä tehdä arjesta hieman luksusta. Kävin nimittäin ystävän kanssa kahvilla ja pienellä shoppailuretkellä. Siitä lisää myös tuonnempana.

Paljon olis asiaa kirjoitettavana, mutta aika loppuu ihan totaalisesti.. Mutta hyvä vaan että on postausideoita mielessä. Seuraavaks aion napata jotain iltapalaa ja kaatua sänkyyn. Orastava kurkkukipu kaihertelee kurkussa.. Kunpa en vaan olis tulossa kipeeks. eiku siis unta palloon ja kohti uutta viikoa!

palataan!

post signature

Kommentit