kuulumisia raksalta

Yksi syväjäätynyt bloggaaja täällä toivottelee kivaa launtaita ( meinasin jo kirjoittaa että sunnuntaita). Kerrottakoon lukijoille että + 2 astetta ja tuuli tuntuvat ihan sairaa kylmältä.. Ja mulla oli tänään päällä muutakin kun noi bannerin vaatteet :D En mä sentäs aina raksalla hillu villakangastakki päällä...

Koko valoisa aika siis vietetty raksalla. Hommat on sen verran hyvällä mallilla, että seuraavaks saa keskittyä niihin rakentamisen hyviin puoliin, tapetin valitsemiseen, lattioiden valitsemiseen jne. Meillä on miehen kanssa jo tosi hyvä kuva siitä, mitä matskuja me halutaan.. Paitsi niitten tapettien suhteen.. Mutta laattajutut, keittö ja lattiat on ihan selviä.

Maanantaina onkin sitten tosi tosi jännä päivä.. Talopaketti saadaan silloin tontille. Tätä tapahtumaa mennään seuraamaan koko perheen voimin... Hui. Aika jännää!!

Jotain tämansuuntaista, vaikkakin isoilla muutoksilla ja ihan eri värillä meille on tulossa
kuva täältä


Nyt ajattelin tsekata vielä blogit ja vastailla teidän kommentteihin. Kiitos jokaisesta kommentista!! Tosi ihanaa kun kommentoitte näitä mun juttuja. Myöhemmin illalla tehdään rieskapitsoja.. Ikinä en oo niitä tehnyt, mutta jostain ruokalehdestä ohjeen bongasin. Saunan ajattelin kanssa lämmittää, josko siellä viimein lämpenis.

Mukavata lauantain jatkoa. Ja niitä purnukkajuttuja tulee kunhan laitetaan taas kamera laulamaan.


post signature

Kommentit