matkalla


Heipsan,

ja hyvää ensimmäistä adventtia! Mun viikonloppu on kulunut pitkälti reissatessa, ystäviä tavatessa ja raksaillessa. Melko uuvuttava, vaikkakin ihana pari päiväinen takana. Musta on aina niin ihanaa käydä tuolla Turun suunnalla. Ja aina tulee sellainen olo, että siellä meidänkin pitäis asua... Siellä kun on paljon rakkaita ystäviä ja sukua.. Mutta asiat ei aina mee ihan sillai ku haluais.. Niinpä me elellään täällä Keskisessä suomessa ja mä kärsin ikävästä tärkeiden pariin. 

Ekan adventin kunniaksi saatiin muuten lumikin maahan. Aika karmee (lumi)myräkkä tuolla ulkona. Onneks saa pian käpertyä viltin alle lueskelemaan sisustuslehtiä. Ja uutta glögiäkin ois tuolla kaapissa.

edellisestä junareissusta olikin jo tovi

melkoisen täynnä voi olla äiti-ihmisen käsilaukku..


mites sun viikonloppu meni??? Mulla on kivoja juttuja tiedossa ens viikolle.. On synttärit (ei mun siis), pääsen istumaan iltaa kaverin kanssa ja saan rakkaan ystävän meille kylään. Ihanaa ohjelmaa siis tulossa!! Sitä odotellessa.

iloa uuteen viikkoon!

post signature

Kommentit

  1. Täällä ei ollut lumimyräkkää mut myrsky ja järkyttävä vesisade. Meinasin lähteä mun sateenvarjon kanssa eilen lentoon työmatkalla :D

    Hauskaa viikkoa sulle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti