3. adventti

mukavaa sunnuntai iltaa!

Kolmas adventti on sujunut nopeasti. Tuntuu että nää viikonloput kuluu kuin siivillä (oonko ainoa???). Olis vaikka ja mitä tehtävää ja puoliakaan ei ehdi.. Onneks tänään oon sentäs ehtinyt hoitaa paketointiruljanssia sekä valmistaa ruuat ens viikoks. Pääsee alkuviikosta sitten vähän helpommalla kun on murkinaa valmiina työpäivän jälkeen. Kokeilin muuuten tonnikalalasagnen tekoa ekaa kertaa elämässäni. Ja meni niinku strömsössä. Oli tosi hyvää. Voisin laittaa reseptin jakoon tässä joku päivä. Kiinnostaisko teitä se?

Ehdittiin päivällä käydä lasten pikkujouluissa. Ohjelmassa oli riisipuuron syöntiä, taikurin esitys ja joulupukki. Poitsulla oli tosi mukavaa. Ja kyllä me aikuisetkin viihdyttiin. Oli tosi kiva olla koko perheen voimin liikenteessä. Päivän asuna oli viime viikon ostosreissulta hommattu tummansininen neuletunika ja GT:n luottoleggarit.

takki liittyi joukkoon mukaan  viikolla
se on saatu kaverilta suklaarasiaa vastaan
tykkään.


tunika (tai mikä tää nyt sit on) on viime ostosreissun löytöjä.
Toimii paksumpien leggareiden parina.
Kengät on niin ikään alelöytö.


Ihan just lähden lämmittämään saunaa. Pojat on nimittäin raksalla, ja lupasin että mennään löylyttelemään kunhan tulevat kotiin. Saunan jälkeen juodaan kuppi kuumaa glögiä ja sitten varmaan ollaankin aika valmista kauraa menemään höyhensaarille.

Ens viikosta on tulossa onneks rauhallisen puoleinen. Ei vielä mitään sovittua ohjelmaa huomista lukuunottamatta. Ja salikortin jäähykin taitaa loppua ens viikolla.. En malta odottaa, että pääsen taas urheilemaan!!

Ihanaa alkavaa viikkoa!!!

post signature

Kommentit