arkea...

Kovin arkinen postaus tänään. Lojutaan pojan kanssa kotosalla, rentoutuen ja toipuen. Pieni on onneksi jo paljon paljon paremmassa kunnossa kuin eilen. Oikein sydäntä särki toisen huono olo. Äitinä olemisen paskin puoli. Ehdottomasti. Minä sen sijaan aion nauttia kunnon latesta, kunhan pieni mies saadaan unten maille. Lepo tekee kyllä mullekkin hyvää. Oon ollut aika väsynyt viime aikoina, ja teki hyvää nukkua tänään vähän pidempään. Näin kotipäivänä jää myös aikaa sille tärkeimmälle, eli yhdessäololle pojan kanssa. Tänään onkin jo leikitty legoilla ja tehty retkiruokaa. Jos vielä jotain positiivista, niin nyt on ollut aikaa hoitaa myös arkiaskareita ja raksaprojektia.. Muutama selvitettävä asia on taas tullut hoidettua. Jes.Baslaitjier lentää wruuuum...


kuvan "ruuat" on IKEAsta. Parhaat ostokset ikinä!!! Poika tykkää
leikkiä niillä tosi tosi paljon. Seuraavalla reissulla näitä ostetaan lisää.


Seuraavaksi postaan vähän värijutuista. Värillä on nimittäin väliä ja ajattelin näyttää mitä me valittiin (uuteen kotiin siis)!!!

Kivaa torstaita, kurjista sääolosuhteista huolimatta <3

post signature

Kommentit

  1. Meillä täällä samanlainen meininki. Poika kipeenä enkä laittanu hoitoon. Ja oikeessa oot, äitiydessä pahinta on just se ku joutuu kattomaan ku pieni sairastaa. Ei kivaa. Paranemisia sinne. Ja nauti latestasi ja rauhallisesta kotoilusta. Olet sen varmasti ansainnut!

    VastaaPoista
  2. S; kiitos!! JA paranemisia sinne teille.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti