Dear Santa, part 2


heisulivei. Viikko alkaa olemaan jo puolessa. Ja jouluun on aikaa montako yötä? Aika vähän.. Huomenna ajattelin ottaa viimehetken spurtin joulukorttien kirjoitteluun. Tiedossa on nimittäin kotipäivä. Perheen pienin sairastaa, ja mä jään huomenna hoitamaan häntä kotiin. En kyllä laita pahakseni. Olen nimittäin saanut sen kamalan keuhkoyskän (mikälie) takaisin. kannatti ehdottomasti kastella jalat eilen raksalla. Juu ei..

mutta. Viime postauksessa oli joulupukille toivelistaa.. Ja samalla aiheella jatketaan tänäänkin. Nyt vuorossa on asusteita.. Huiveja ja laukkujahan ei voi koskaan olla liikaa, eihän? (paitsi mulla on ainakin laukkuja liikaa).

erityisesti Tiger of swedenin konjakin ruskea laukku polttelee...
jos mulla  pukki olis rikas, haluaisin tämän... Mutta kelpuuttaisin kyllä look-a- like- versionkin.Nyt hellimään ja hoivaamaan pientä potilasta. Sen jälkeen jotain tosi tylsää hommaa, nimittäin sähkösuunnitelmien tavaamista. Huah.

Palataan huomenna!

post signature

ps. posti toi eilen uudet hiukset... joku taitaa saada pidennykset viikonloppuna :D

Kommentit

  1. Mua polttelis toi H&M:n laukku, iiiiihana :D Näin kesällä tollasen Blancossa, en ostanut ja kaduttaa...mut nythän mulla on mahdollisuus se saada. Kiitos vinkistä sillä mä en ole itse moista Hennesillä nähnyt :o Täytyy kai tilata netistä sitten.

    VastaaPoista
  2. Milma: toi laukku taitaa kuulua Hennesin kevään valikoimiin. Tai oli ainakin ilmestynyt (mun mielestä) nettikauppaan ihan hiljattain... Juu, mua kanssa himottais toi henkan laukku.. Olis aika ihana. Mut siinä ei oo vetoketjua. Pieni miinus.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti