inspiraation lähteillä

Atshiu,

syysflunssa senkun pitää mua kourissaan. Voi kökkö sentäs. Laskin tänä aamuna, että olen ollut kipeänä jo pari viikkoa putkeen. Ja taas olo tuntuu kurjemmalta.. Kuin flunssaa pakoillakseni suuntasin kuitenkin tänään salille.. En voi kyllä sanoa kokeneeni liikunnan riemua, mutta jostain kai se on kuukauden tauon jälkeen reenailu aloitettava.

Uudet hiukset on päässä. Sanokoon muut mitä vaan, mutta kyllä nää pitkät hiukset sopii mulle hyvin. Eniten rakastan sotkunutturaa jonka saa nanosekunissa kiepsutettua. Ihanan huolittelemattoman näköistä. Kuvaa laitan ens viikolla. Tänään olen seikkaillut sellaisissa vetimissä, että niistä ei kauheesti kuvia tee mieli laittaa :D

Joko teillä on raksaähky??? Mä oon kuulkaa niin innoissani. Käytiin tänään raksalla tekemässä siivoushommia.. Samalla ihmeteltiin, miten talon sisälle oli ilmestynyt sisäseinäkoolaukset (meniköhän termi oikein) ja lattiavalut. huonejaon näkee siis tosi selkeästi. Ja voi että oon onnellinen meidän tupakeittiöstä!!!

Lainasin muutaman inspiraatiokuvan IKEA:n sivuilta. Sinne täytyy ehdottomasti tehdä visiitti vielä tämän vuoden puolella. Marja ja muut ikean lähellä asuvat; paljonko sinne IKEAn lapsiparkkiin oli se ikäraja??

tästä kuvasta poimitaan toteutettavaksi ainakin nuo hyllyt jossa on korit..
Meille kun ei tule eteiseen lainkaan kaappeja.


tämä kuva on vilahtanut blogissa aiemminkin.
meille tulee melko varmasti ikean Ståt sarjan ovet. Ja työtason värikin on juuri oikea.
Nyt on pakko tarttua kotihommiin.. Ajattelin myös muutamat tortut "leipoa" pojan kanssa.. Juurikin sopivan haastavaa leivontaa meikäläiselle... Se piparkakkutalon teko kun ei mennyt niinku strömsössä..

Kivaa sunnuntaita!!!

post signature

Kommentit

 1. meillä on just keittiössä tuo massiivitammitaso ja se on ihana <3 hyvän näköinen tuo eteiskuva :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuo Ikean keittiö massiivitammitasoilla. Ja tuo iso valkoinen keraaminen allas. Muutaman vuoden sitä oon nyt katsellut ja kaunis se on edelleen - hyvä valinta siis!

  VastaaPoista
 3. Sara: toi massiivitammitaso on tosi kaunis.. Ja tossa eteiskuvassa diggaan kaapittomuudesta. Ihanan avara:

  LPP: kiitos infosta. Poika on siis juurikin sopivan ikäinen.

  Jenni: me arvotaan vielä massiivitammen ja laminaatin välillä! Edellisessä asunnossa oli valkoinen keraaminen allas ja se oli kaunis. Nyt tule Blancon valkoinen allas. Kaunis sekin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti