Suomen synttärit

Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa! Linnan juhlat on tsekattu, ja pukuja ihasteltu (Jenni V oli muuten aika nätti). Tänään on syöty hyvin, nautittu ylimääräisestä vapaapäivästä ja vietetty mukavia hetkiä perheen kesken. Päivän happikiintiö nautitttiin raksailun merkeissä... Pari tuntinen vierähti kivasti puusavottaa hoidellessa.. Ja mikäs siinä lumisessa maisemassa touhuillessa. Ehdittiin tänään tehdä myös joitain päätöksiä sisustusvalintojen suhteen. Ihanaa kun saadaan asioita eteenpäin.

oma tupa ja kirkas kuutamo = aika taianomainen fiilis <3


Huomenna taas edessä normipäivä. Sähly taitaa jäädä välistä, sillä olen onnistunut vilustuttamaan itseni viime viikonloppuna (sen siitä juhlimisesta saa). Ääntä ei lähde juuri ollenkaan ja olo on muutenkin aika nuhju.. Parasta siis huilailla liikunnan suhteen. Illalla onkin vuorossa pojan joulujuhla. Tarvii varata nessupaketti mukaan.

Ihanaa itsenäisyyspäivää!

post signature

ps. niistä shoppailuista tulossa postausta tuonnempana

Kommentit

  1. Jenni oli kyllä ehdottomasti illan upein. Asu, hiukset ja meikit oli kaikki niin ihanan raikkaita ja sopivat toisiinsa. Mä tykkäsin lisäksi niistä muutamasta mustasta iltapuvusta...olisko ollut se Kauppi ja toista en nyt kyllä mitenkään muista kuka oli :D

    VastaaPoista
  2. Milma peesaan sua. Minna Kauppi oli upea. Niinkuin aina! ja Satu Taiveahosta tykkäsin myös.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti