tilinpäätös munkkikaavussa

heh.

Pisteet otsikosta.. Tyhmä kuin mikä. No, parempaan en kyllä pysty näin loppumetreillä ja tähän aikaan illasta.. Tänään on vähän semmonen örrimörripäivä, mitä tulee omiin tekemisiin.. Asukuvakin on nimittäin munkkikaapu. Ja nyt siellä ruudun toisella puolella ei saa vetää hernettä nenään. Tällä sanaleikittelyllä ei ole tarkoitus loukata mitään uskontokuntia tai vast.. Mun mielestä toi 2. kierrätysvaate vaan muistuttaa lepattavine hihoineen munkkikaapua.. Hemmetin vaikea kuvattava, näytän siinä munkkipossulta, mutta mukava kuin mikä päällä. Silkkaa lempivaate ainesta siis.

jos muuten ihmettelette miksi kuvaan aina peilin kautta niin syy on ylimääräiset kädet.
En ikinä keksi miten ne laittaisi..


Kulunut vuosi on ollut jäätävän (mun uus lempisana) raskas. En ole tainnut koskaan ennen kokea yhdessä hujauksessa yhtä paljon raskaita juttuja. Mutta hei, hengissä selvittiin niin lapsettomuushoidoista (huonoin tuloksin), muutosta kuin yh-periodistakin. Että aika voittaja olo on nyt, kun vuotta on jäljellä 26 tuntia.  eikä sillä, etteikö ihaniakin juttuja olis kuluneeseen vuoteen mahtunut. Talon rakentaminen taitaa olla isoin niistä. Onpa muutamia "pienempiäkin" juttuja matkalle sattunut.. Vaikkapa ihanaisen L:n syntymä, oman pienen miehen kasvun seuraaminen, hulvattomat hetket rakkaiden ystävien kanssa. jotain mainitakseni.. Että ihan kiva vuos ainakin joiltain osin.

Ens vuodesta toivon kyllä rutkasti seesteisempää. Olkoon ens vuoden ainut koetinkivi kevään korvilla oleva muutto. Muuten sitä tasaisen tappavaa arkea mulle kiitos. Odotan myös innolla kunnon liikuntaspurtin aloittamista.. Täälläkin nimittäin eräs bloggailija taistelee niiden kilojensa kanssa (niinku moni muukin kuulemma).

tänään keskityn viettämään loppu illan könsikkään viekussa. huomenna juhlitaan oman perheen voimin tulevaa vuotta.. Vähän herkuttelua ja skumppaa.. Ja pari rakettia kanssa. Niistä on meidän uus vuos tehty.

Ihanaa uutta vuotta sulle!!!

post signature


Kommentit

 1. Hyvää uutta vuotta ja onnea tulevalle vuodelle. Toivotaan että se on parempi, mä uskon niin :)

  VastaaPoista
 2. Milma; ens vuos on todellakin parempi kuin tämä, uskon myös niin! ihanaa vuotta sulle,.

  VastaaPoista
 3. Kovasti toivon teille hyvää uutta vuotta!

  tuntuu siltä, että monelle tämä vuosi oli vaikea, etenkin monelle pitkään vauvaa toivoneelle. olkoon ensi vuosi erilainen sen suhteen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti