värejä..

hei,

ihanaa lauantaita! Mä fiilistelen täällä Suvi Teräsniskan joululevyä kuunnellen. Olo on aika hyvä. Takana on kiva päivä kaupungilla miehen ja pojan kanssa. Meidän pieni oli niin reipas jaksaen kierrellä kaupoilla pitkän tovin!! Oi tätä äidin ylpeyttä!! Nyt on kodinkonevalinnat selvät, samaten viimeiset lahjat hankittu! Nyt voi keskittyä siihen joulutunnelman hankkimiseen.. Se nimittäin katosi taas jonnekkin.  Illalla nautitaan taatusti lasi viiniä, vähän homejuustoa ja pipareita.. Ja sytytetään monta kynttilää. Niin ja levätään ja nautitaan. Parasta.

Raksan suhteen olo on jokseenkin huoleton. Asiat on mennyt tosi hyvin. Muutama juttu vaattii vielä viilaamista, mutta eiköhän nekin siitä järjesty. Pintamateriaalien värit ja materiaalit olivat aika haastava pala purtavaksi, selkeästä visiosta huolimatta. Mulla oli selkeä näkemys mitä mä haluan, mutta sitten kun oli valkkaamisen paikka niin voi että... Vaikeeta vaikeeta. Lattia meillä on edelleenkin valkkaamatta.. Lankkua sen olla pitää (laminaatin tai parketin muodossa tosin), mutta mikä malli ja mistä.. Huoh..

pientä vinkkiä tehdyistä valinnoista alla:



Talon yleisväriksi tulee valkoinen. Sävyn nimi on "Palatsi"

Porrasaulan/vierassopin tehosteväriksi tulee L491 "mainiki". Samalla värillä maalataan myös vessan seinät. Alaosa paneloidaan valkoisella puolipaneelilla.

Pojan huoneeseen tehosteväriksi laitetaan väriä "Valkea kuulas". 

Meidän huoneen tehosteseinän pohjanan toimii ruskea väri "taateli". Sen päälle väsätään raakalautaseinä.. Ja siitä tulee muuten komia...




kuvassa lattioihin tulevat laatat. Puun värinen lattia tulee niin keittiöön kuin aulaan ja isoon vaatehuoneeseen..
Antrasiitin värinen laatta on meidän valinta kylppäriin, kodinhoitohuoneeseen ja vessaan.

Ja sitten se murheenkryyni. Lattiat. Jotain allaolevista tai niiden yhdistelmä. Numero 579 on laminaattia Upofloorin "magnitude"mallistosta. Oikealla olevat näytteet ovat timberwisen parkettia.




Rentoutavaa viikonloppua !!!

post signature

Kommentit

 1. Tsemppiä valintojen kanssa! Muistan kun rempattiin omaa taloa, mulla iski totaalinen ähky jossain kohtaa ja en jaksanut enää välittää tippaakaan mm siitä millainen hana yläkerran vessaan tulee :D Oli vaan niiiiiiin paljon valintoja ettei se enää ollutkaan niin hauskaa.

  Onneksi pieniä juttuja voi muokata sitten jälkeenpäinkin!

  Terkuin,

  Jenni (ennen blogi 200m2)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jenni! Onneksi rakennetaan yläkerta vasta myöhemmin. Ei tarvii tehdä tällä haavaa niin montaa valintaa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti