iltapalaa

Moiks!

Mukavata keskiviikko iltaa!!! Ihan kohta meen treffailemaan nukkumattia. Alkaa päivän sählytreenit tuntumaan kropassa. Mutta ennen kuin meen keräilemään unta palloon niin laitetaanpa vinkkiä kehiin..

Mulla on aiemmin ollut vähän ongelmia hedelmien syömisen kanssa. Ei vaan tuu syötyä. Ja iltapalaks tuli aina ennemmin helposti vedeltyä leipää. Ei hyvä, kun turvottaa.. Tossa syksyllä kun oli painonhallintaproggis meneillään löysin ihanan, helpon ja hyvän iltapalan. Ja mikä parasta, siihen sai ujutettua hedelmiä kuin salaa. Saanko esitellä;

Turkkilainen hedelmäsalaatti
- mandariini
- bansku (puolikas isosta tai yks junnu banaani)
- viinirypäleitä
- nokare turkkilaista jogurttia
- päälle vähän mysliä

Pilkotaan hedelmät kippoon, jogurtti päälle ja vähän mysliä. Namsk. En oo laskenut annoksen kalorimäärää, mutta hyvä veikkaus on, että siinä 300 kcal paikkeilla mennään, jos siis laittaa vähänkin enemmän (muro)mysliä.
Mikä sun iltapala suosikkis on?

<3 Öitä <3post signature

Kommentit

 1. Näyttää herkulta mut banaani on mulle paha ja samoin mysli :( Mun iltapala herkku on yleensä maitorahka ja marjat + joskus soijahiutaleet ja auringonkukansiemenet sinne sekaan. Niin ja hapankorppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle on tullut tohon oikee addiktio :DD ihan pakko saada ja usein :D Mä digaan myös hapankorpusta, juuston kanssa!! Tosi hyvää.

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti