inspiraatiota tiistaihin

moix,

kirpeää tiistaita! ulkona vihmoo ihanan kirpsakka pakkanen, mikä ihana ulkoilu ilma.. Sukset ne vaan silti odottaa voitelijaansa.. Jos vaikka viikonloppuna kauppaan ennättäisi tököttejä ostamaan. Mä niin haluaisin sinne hiihtämään.  Miten sun viikko on alkanut??

Ajattelin bloggailla vaihteeksi sisustusjuttuja. Tai oikeastaan talojuttuja. No kuitenkin. Rättiosasto alkaa vähän kyllästyttämään ja harva jaksanee mun naamaa koko ajan tuijotella.. Siispä jotain muuta välillä.

Eilen pyöriskeltiin netin ihmeellisessä maailmassa iltasella. Arvaatte varmaan mihin "pikku" projektiin surffailu liittyy. Jep. taloinspistä haeskellaan.. Tai ehkä vahvistusta sille oikealle valinnalle. Bongasin erään virolaisen keittiökaupan (nyt en vaan muista minkä) sivuilta ihanan, niin mun näköisen, keittiökuvan. Puhdasta rakkautta. Pari pikku muutosta tähän kuvaan tekisin. Sen puutason laittaisin ja sitten välitilan laatoituksen.. Iskeekö lukijoihin???
Nyt tää bloggaajaa lähtee kokkailemaan tonne nykyiseen keittiöön. Yks soppa pitäis valmistaa. Ja taitaapa niitä  muitakin kotihommia tälle illalle vielä piisata.

Kivaa viikkoa.

post signature

Kommentit

  1. mä tekisin samat muutokset tuohon keittiöön :) tosin jos nyt valitsisin, ottaisin vähän linjakkaammat ovet. ja ehkä mustat! mutta kaunis tuo on kyllä!

    VastaaPoista
  2. Mä tykkäisin taas tosta välitilasta juuri tollaisena, haluisin tänne himaankin noiden laattojen tilalle. Puutasoista mäkin kyllä tykkään :)

    VastaaPoista
  3. Jenni ja milma: kiva huomata, miten ihmisten maut vaihtelee. Toinen tykkää välitilasta tommosenaan ja yks taas laittais vaihtoon :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti