kenkähyllyn kuningatar

Sinne se sitten jäi, Vuosi 2011. Uusi vuosi otettiin vastaan omalla porukalla, varsin rauhallisissa merkeissä (vähän liiankin..) Tästä vuodesta tulee varmasti parempi, ainakin jos se on yhtään musta kiinni. Mitään mullistavia uuden vuoden lupauksia en eilen tehnyt... Tavoitteenani on vain olla itselleni hieman armollisempi, ajatella positiivisemmin ja nauttia hetkestä! Laihduttaakkin kai pitäis, mutta tänä vuonna en aio pitää mitään kaloripäiväkirjaa.. Sen sijaan ajattelin vain katsoa mitä syön. Näillä eväillä siis. Ja äsken vaatekaappia tsekkailtuani voisin jatkossa hieman rajoittaa tota shoppailupuolta (yep, vaatekaappi sanoo kohta poks)

Ja mitä blogiin tulee, niin samalla linjalla mennään... Mitään kamalan henkilökohtaista en aio täällä vastaisuudessakaan kirjoitella. Ja myös lapsettomuus aiheena on käsitelty. Jatkossa keskitytään siis siihen ihanaan hömppään ja elon mukaviin puoliin. Ja tottakai rätteihin. ja ehkä ihan vähän taloprojektiin..

Mitäs lupauksia sä teit?

x x

Nyt on pakko esitellä mun kenkähyllyn ehdoton kuningatarpari. Olin jo tovin etsinyt mustia korkkareita, tuloksetta. Mulla kun on naurettavan pieni jalka, niin korkkareiden ja baltsujen etsiminen on silkkaa he**ettiä. No, viikko sitten olin auton huoltokeikan ajan pyörimässä Prismassa. Ja tadaa. siellä ne hylyssä nökötti. Kivat nahkaiset korkkarit, alennettuun hintaan! Ensimmäinen tulikoe kengille on ens viikonloppuna.. Sillon juhlitaan kaverin synttäreitä, joista olen yhtä innoissani kuin lapsi joulusta.. Ensi viikolla tullaan siis taatusti näkemään jotain asupähkäilyjä. Ja silloin tarvitaan teitä!!!

kaunottaret on kuvattu varsin "juhlavasti" kodinhoitohuoneessa...
Että varsinaisen juhlavat kuvauspaikat täällä :DDD


Huomenna startataan mukavan lyhyeen työviikkoon. Kivaa. Ajattelin mahduttaa ens viikkoon urheilua, rautakaupassa pörräämistä ja raksailua.. Ja sitten tietty sitä juhlimista.

Ihanaa vuoden ekaa viikkoa!!! 

post signature

Kommentit

  1. Mä en luvannut mitään, en ole ikinä luvannut. Jos jotain pitäisi luvata niin lupaisin varmasti liikkua ja syödä niin kuin tähänkin asti ja ylipäätänsä elelleä samaan malliin. :D

    Okei, ainahan sitä vois olla vähän parempi ihminen joten nyt voisin tässä luvata että ajattelen tästä lähtien vielä enemmän muita ja yritän ymmärtää :)

    Niin ja voisin ehkä kiukutella vähemmän ja ajatella mitä sanon :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti