pikainen pako arjesta

moi,

tosi tosi pikainen postaus tähän väliin. Tulin vain kertomaan, että päätettiin varastaa miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa ihan näin keskellä viikkoa! Ihana K tulee kohta lapsenvahdiksi. Sitten me suunnataan kahville ja katsomaan uusin Vares. Kyseiset kirjat ja leffat kuuluu mun ehdottomiin suosikkeihin. Ja ollaankin katottu kaikki elokuvat. Kirjoistakin on lukematta vaan yks. Mites on, uppooko Vares suhun??

kuva napattu Finnkinon sivuilta.


Näissä tunnelmissa tänään. kiloklubia on takana muuten pari päivää. Jep. aloitin sen, kuten aika moni muukin näin vuoden vaihteessa. Katsotaan mihin tuloksiin päästään.

Nyt kuitenkin laittautumaan. Pus.

post signature

Kommentit

 1. Ihanaa iltaa teille :) Välillä pitää vähän irrottautua :) Ei uppoo Vares muhun mut ei mikään muukaan leffa et ei sen puoleen. Mä en ikinä käy leffassa, viimesin tais olla Leijonakuningas, se eka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!!

   En mäkään kyl mikään leffateatterien suurkuluttaja ole.. Musta se on vähän riistoa. Mutta kiva keikka oli anyway. Normaalisti mekin vuokrataan kotiin leffoja. Ja Elisa viihde on kans ihan kätsy..

   Poista
 2. Mä en katso leffoja kotonakaan, voisin sanoa melkeen että oikeesti ehkä kerran vuodessa :D En jaksa kai keskittyä mihinkään niin kauaa vaikka pitäs taukojakin. Tunnin mittaiset sarjat on maximi ja mielellään nekis saa olla mainoskatkoilla höystettyjä. Itsesiassa mä katson hyvin vähän mitään mistään, dokumentteja lähinnä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Vois kyllä joskus yrittää sinne leffaankin raahautua, ihan kivaa se ainakin muiden mielestä tuntuu olevan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti