tulipa käytyä...

moi,

ihmeiden aika ei näköjään ole ohi. Minä, lattenainen, luistelemassa. Ekaa kertaa sitten 15 vuoteen. Mahdoin olla näky.. Jäykät polvet, tasapaino nolla ja mummovauhti. Mutta ei se mitään. Kivaa oli, eikä taatusti jäänyt tähän kertaan. onko parempaa tapaa viettää arki iltaa kuin lähteä koko perheen voimin luistelemaan?? Ihan parasta. Nyt voin vaan ihmetellä miten tässä meni 15 vuotta. Kyllä toi lapsi tekee näköjään ihmeitä!Eilinen Vares oli hyvä. suosittelen lämpimästi. Varsinkin jos (turkulais)huumori iskee. Ja Antti Reini. Ja olipa siinä muutama muukin loistosuoritus. Kerrassaan rentouttava ilta siis. Lisää näitä. Sitten joskus.

Mun piti ensin laittaa asukuva. Mutta jostain kumman syystä en saa ittestäni otettua fiksuja kuvia. Joten, toistaiseksi taidan pitää pienen breikin asukuvista.

Nyt iltapesulle ja nukkumaan. Se olis enää pari päivää jaksettava ja olis viikonloppu. Ja tiedättekö, ei mitään suunnitelmia!!!

post signature

Kommentit

  1. Mä rrrakastan luistelua. Ei vaan tuu koskaan mentyä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten jännä, miten ei tuu mentyä vaikka tykkää... Mäkin tykkään nimittäin laskettelusta, mutta silti mun ei tuu käytyä mäessä. Sama homma ratsastuksen suhteen.

      Poista

Lähetä kommentti