Diagnoosi: akuutti matkakuume

Heips.

Pari päivää blogihiljaisuutta takana ja nyt on jo pakko tulla raapustelemaan.. Pieni riippuvuus mulla tähän touhuun. Eh. Mitä sulle kuuluu?

Aika kurjia juttuja on uutiset tuupannut  koko päivän. Mutta eihän anneta sen masentaa?? Mä piristin omaa päivääni haaveilemalla etelänreissusta. Niitä on tiedossa tälle vuodelle kaksin kappalein. toinen vähän lähemmäs, eli Helsinkiin... No vitsi vitsi.. Vähän kauemmas.. ja toinen on sitten vielä vähän pidemmälle. Paikkaan X..  niistä lisää jossain vaiheessa.

Matkakuumetta voi myös lievittää katsomalla vanhoja lomakuvia. Mun ehdoton suosikki on meidän Thaimaan reissu. Sieltä alla olevat kuvatkin on napsittu!!

montako Intialaista mahtuu tuktukiin??


one night in Bangkok...

tarviiko lomalta muuta???

Käsi ylös, kenellä muulla on matkakuume???


post signature

Kommentit

 1. MULLA!! Ikuinen matkakuume! Enkä pääse ennen touko-kesäkuuta muualle kuin muutamaksi päiväksi Tukholmaan. Näiden pakkasten keskellä kaipais niiiiin paljon johonkin lämpöiseen, miltei sama minne. Thaimaassa ollaan oltu kahdesti ja voisin lähteä vaikka tältä istumalta taas. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaa on kyllä ihana paikka. Lähtisin sinne vaikka heti!! Kiva että muillakin on matkakuumetta!

   Poista
 2. Mulla myös, aina :D Meillä ei ole edes tiedossa kuinkevään miniloma Berliiniin. Tolla miehellä on niin monta rautaa tulessa että se ei voi olla pois näistä kuvioista muutamaa päivää pidempään varmaan seuraavaan vuoteen :( Mä kyllä mietin että mitäs mä tästä kärsin vaan lähden sitten jossain toisessa seurassa johonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sullakin on matkakuume.
   Ja hei, toi Berliinin reissu kuulosti hyvälle!!! Jopa kotimaan reissu voi olla ihan oikeaa lomaa... Pienikin irtiotto arjesta on luksusta!!!

   JA eihän sun sitä miestä tosiaan tarvii matkaseuraks ottaa :DD

   Poista

Lähetä kommentti