niisk

yks flunssainen bloggaaja täällä terve.

Yön aikana se sitten iski. Ihan jäätävä olo ja nenänniiskutus. nih. Tätä se sitten tiesi se lihaskipu. Että kunnon jysäriä odotellessa. En sitten päässyt sinne kuntosalille. Mutta lamppukaupoille kumminkin. Ja arvatkaa mitä löysin. Ihanat ja päheet plafondit. niistä kuvaa myöhemmin.

Alla päivän kostyymiä. Neule on uusi ja se on henkkamaukasta. Bongasi neuleen saran blogista ja kun kerran oli hennesiltä muutakin ostettavaa niin kliks vaan. Ei oo muuten ensimmäinen ostos, jonka oon hommannut itselleni sen jälkeen kun tuote on vilahtanut saran blogissa.. Yksi laukku on nimittäin myös samanlainen. Että kiitos vaan vinkistä :Dkuva on yhtä tärähtänyt kuin bloggaajakin.
on tää vaikeeta...Tänään on tiedossa mässäilyä.. Aattelin väsätä hampurilaisia. Ja illalla linnottaudun sohvalle ja katson putouksen, irtiskulho seurana. Mitäs sä teet illalla?

Loistavaa lauantaita!!!!!!!


post signature

ps. älkää ihmetelkö muuttuvaa blogin ulkoasua.. Testailen täällä eri tyylejä.

Kommentit

 1. Nää dynaamiset näkymät on kyllä kivoja vaan mulla kun oli tää käytössä tuolla mun ruokablogin puolella se ei esim päivittynyt bloggeriin ollenkaan :( Samassa kun vaihdoin perus näkymään se iski kaikki päivitykset sinne kerralla :D

  VastaaPoista
 2. joo, dynaaminen näkymä oli kiva. Mutta mua jäi harmittamaan ettei mun blogiluettelo esim näkynyt.. Paluu vanhaan siis.

  VastaaPoista
 3. hyvältä näyttää paita :) mikäs kassi sulla onkaan sama?

  VastaaPoista
 4. kiitos! Se Elloksen konjakinruskea nahkalaukku on sama ku sulla. Se olkalaukkumallinen siis. Silkkaa rakkautta. ihanin laukku ikinä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti