omillaan...

Hei se on Helmikuu, tuo ihana leivoksien kuukausi!! sunnuntaina saa Runebergin torttua ja parin viikon päästä laskiaspullaa. Namsk.

Uusi kuu aloitettiin uudella tukalla. Pidennykset oli ja meni. Nyt sitten totutellaan omiin hiuksiin. Vakaana aikomuksena on yrittää kasvattaa pitkät hiukset. Monesko kerta tämäkin on... Ainakaan näkyvissä ei ole uusia pidennyksiä. Eli tällä mennään + niillä clip-on-pidennyksillä.Hiukka on ollut kylmät kelit tänään.. Sellasta -20 astetta.. Hyvin alkanut hiihtokausi saa siis odottaa.. Illalla lämmitän saunan, sen verran on syväjäässä tämä bloggari. Ajattelin myös testailla kasvislettujen tekemistä. Ikinä en oo tehny, mutta tuskin poikkeaa kauheesti pinaattiletuista.Kivaa keskiviikkoa!post signature

Kommentit

  1. Hih, mua huvittaa sun hiusprojektit. Mä oon itse (kumma kyllä) saanut kasvatettua suht pitkät hiukset, mutta kyllä sitä on tätä ennen kasvatettu ja leikattu, kynitty ja taas kasvatettu. Kun ei osaa päättää :D Mutta nuo clip on-pidennykset on taatusti hyvät! Täällä oli tänä aamuna -26C, niiiiiiiin kylmä!!

    VastaaPoista
  2. Muakin huvittaa nää hiukset.. Tai siis tää ainanen lyhyt-pitkä-lyhyt arpominen. Mutta kun ei pinna riitä kasvattamiseen.. Ja lyhyissäkään en viihdy pitkään, vaikka niitä aina himoitsenkin. ARGH. Pidennykset oli kivat, mutta rupesivat menemään takkuun + niistä lähti jotain mömmöä (huono liima???).. Että en sit tiiä..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti