5 x silkkitoppi

Hei vaan.

Käsi ylös, moniko nyt luulee että esittelen teille 5 eri silkkitoppia?? Ihan ei oo mopo karannut käsistä (vielä)..  Muistatteko kun viime viikolla mainostin tehneeni löydön. Silkkitoppihan se postiluukusta kolahti. Tein huuto.netistä hyvän löydön. Ja nyt ajattelin esitellä sen teille yhdisteltyinä eri asuihin. Noin niinku naistenlehtityyliin.  Itse tykkään naistenlehtien "näin yhdistelet samaa vaatekappaletta eri tavoin" jutuista.. Taas  ollaan nimittäin askeleen lähempänä yhdisteltävyydeltään toimivampaa vaatekaappia.

Ja nyt niitä asuja. Pahoittelen tylsähköä stailausta. Kesäkenkiä oli tasan yksi pari ulottuvilla. Muut on paikassa X. Käsilaukkuja on niin ikään vain rajoitettu määrä. Muut on paikassa jemma. Mutta näillä mennään.


1. Drinkille

2. Kaupunkilomalle

3.shoppailureissulle

4. kesäteatteriin 
5. sukujuhliin

Mikä on sun suosikki??


post signature

ps. kertoisko joku, miten noi reunukset noista kuvista + loppunimmarista saa veks?

Kommentit

 1. hei, tosi hyvä postaus ja kiva blogi sulla! Kuvista en tiedä miten reunukset saa pois :o Itelläni ei niitä ole, hmm :( Jos käytät sitä uutta editoria, niin siinhän saa laitettua suoraan kuvia niin pieniksi kuin isoksi lystää.. hmm en osaa selittää :( Toivottavast joku kiva auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista!! JA täytyypä nyt yrittää säätää näitä asetuksia.

   Poista
  2. ja nyt on ulkoasua muokattu paremmaksi.

   Poista

Lähetä kommentti