kurkistus

Moi,

Onko joukossa uteliaita lukijoita? Kuka haluaa nähdä pienen vilauksen meidän tulevasta kodista? No, vaikka kukaan ei nostaisi kättä pystyyn, pieni kurkistus luvassa. Oikeasti tälle olisi hieno termi "sneak peek", mutta vähän vierasta englannin kielen käyttöä suomen seassa.. Eli ihan vilautus vain.

keittiön laatta
samaa laattaa tulee myös eteiseen ja isoon vaatehuoneeseen


Svep (ikea)

kylppärin laatat
etenkin tehosteraitaan olen tosi tyytyväinen
No joo. Tosi vilautuksia nämä. Mutta kun en sen kummemmin meidän taloa halua esitellä.. Pidetään jotain ihan omankin juttuna.

Mä lähden nyt katsomaan salkkareita. Se on kuulkaas tosi harvinaista herkkua tuijotella tv:tä tähän aikaan. Tän illan suunnitelmat menikin uusiksi (ei raksaa), kun poika tuli kipeeks. Huomenna taitaakin siis olla aikaa blogata keskellä päivää.

Nastaa keskiviikkoa.

post signature

Kommentit

  1. Oi miten kivoja kurkistuksia, olis niiiiin kiva nähdä enemmän, mutta ymmärrän täysin, ettet halua täällä näyttää. Mun näkökulmasta teillä on edennyt kaikki tosi nopeasti, vau!

    VastaaPoista
  2. talo on tosiaan kyllä edennyt tosi nopeasti. Se on näitä avaimet käteen talopaketin etuja.

    Toisaalta olis hurjan kiva näyttää enemmänkin kuvia, mutta kun pitää ottaa huomioon, että kyseessä on myös mun miehen ja pojan koti ja heidän toiveensa pitää myös ottaa huomioon...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti